Bernat Seuba a l’Enduro Challenge de Motorland

El cap de setmana del 21 i 22 de Març es va disputar la segona prova de l’Enduro Challenge, i la IV edició Motorland X-Race d’enduro a Alcañiz (Teruel), amb la participació de més de 300 pilots.

Van ser dos dies d’intenses emocions.

El dissabte, els participants pogueren reconèixer el circuit de 30 km en el recinte esportiu de Motorland que combinava zones d’exigència tècnica amb sectors més ràpids. Trialeres, asfalt, sorra, fang i roca, i també dintre dels circuits de motocròs, karting, supermotard i l’extrem.

La pluja i el fang van ser els elements protagonistes dels dos dies.

El diumenge era el dia de la competició, a les 9 h. es donava el tret de sortida pels pilots Elit, Sènior i Junior, que tenien de completar 2 voltes al circuit, desprès de l’eliminació de la tercera volta per les males condicions del terreny. A les 13 h era el torn de les categoria Amigos, Clàssiques i Fèmines a 1 volta.

La victòria fou per el jove Josep Garcia (Husqvarna) en la categoria Elit, Javier Romero (KTM) en la categoria Sènior, Franc Serra (KTM) en la categoria Junior, Pau Soler en la categoria Amigos, el dakaria Carlos Chivite en clàssiques, i Míriam Rivera en Fèmines.

El Moto Club Igualada contava amb la participació del jove pilot odenenc Bernat Seuba Romeu amb GAS-GAS, que es classificava en la 10 ª posició en categoria Sènior desprès de superar alguns problemes mecànics que va haver de subsanar en el transcurs de la cursa, i de la nova experiència de córrer en un fangar que feia que les rodes no voltessin, també l’augment del pes de la moto degut al fang enganxat, però tot i així en Bernat va poder realitzar les dos voltes de tot el recorregut i finalitzar en una meritòria posició.

Moto Club Igualada

MOTORLAND-2015-(1)

MOTORLAND-2015-(4)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.