Jordi Sala al Motocros de Miajadas

El  cap de setmana del 28/29 de Juny es disputava a Miajadas (Cáceres) la cinquena prova puntuable pel Campionat d’Espanya de Motocròs de les categories MXSUB18, MX125 i categoria de fèmines.

El pilot odenenc del Moto Club Igualada Jordi Sala es desplaçava fins a terres extremenyes per afrontar aquesta prova amb moltes ganes i pràcticament recuperat de la seva lesió. La cursa es disputava durant dos dies, el dissabte verificacions i entrenaments lliures i cronometrats i diumenge dues mànigues superfinal conjuntament les categories MXSUB18 i MX125, amb una graella de sortida de 40 pilots vinguts d’arreu d’Espanya, on cal destacar que els pilots de la categoria MX125 tenen desavantatge a la sortida per tenir una cilindrada inferior a la categoria sub18. A la tanda d’entrenaments cronometrats en Jordi assoleix una vuitena posició de la seva categoria, amb uns temps molts igualats entre els rivals, en un mateix segon s’hi posicionen cinc pilots. A la primera superfinal el pilot odenenc te una caiguda havent d’abandonar la màniga quan un altra pilot va passar-li per sobre la seva moto i va arrencar-li tot el cablejat, sense possibilitat de poder continuar. A la segona superfinal i amb la moto ja reparada en Jordi no fa una bona sortida, fet que te que remuntar per avançar posicions, en un circuit que era bastant complicat poder fer avançaments, on finalment aconsegueix la novena posició de la seva categoria.

Agrair la col·laboració a Moto Club Igualada, Marsimoto, Castrol, l’Ajuntament d’Odena , Esquaix Igualada, Félez Cs Suministres, Tuga Active Wear i Joralfran.

Moto Club Igualada

2jordi-sala jordi-sala

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.