Final del Campionat d’Espanya de Descens a Panticosa

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estació Invernal de Panticosa, a la província d’Osca, la darrera proba del Campionat d’Espanya de Descens amb BTT. El recorregut, prou conegut pels participants ja que s’ha disputat el Nacional en les dues darreres edicions del 2012 i 2013, d’uns 1.7kms de distància i uns 360 metres de desnivell enguany va presentar algunes modificacions com un tercer sector mes tècnic i amb noves trialeres.

Amb mes de 240 participants inscrits a Panticosa es van decidir títols de categories com Màsters o cadets.

La proba se la va endur Antonio Ferreiro que va parar el cronòmetre a mes de 1,15 segons de Bernat Guardia, segons classificat i de Edgar Carballo que va ser tercer a mes de 6 segons.

Dos equips del Moto Club Igualada van participar amb aquesta proba amb força èxit.

D’una banda Ramon Figueras en va proclamar Campió d’Espanya de la categoria Màster 40 amb un temps de 3’39”900 i a mes va ser 77è de la General. Ramon revalida així el títol que va aconseguir al passat 2013 en l’especialitat.

Toni Prat, pare del conegut pilot de Ral·lis Igualadí, va finalitzar segon absolut en la categoria de Màster 50 aconseguint també el subcampionat nacional en una proba en la que hi va haver mes de 50 abandonaments per caigudes i lesions, fet que fa constatar la duresa i risc que comporta l’especialitat.

Des de Moto Club Igualada volem felicitar donç als nostres corredors per les fites aconseguides aquest cap de setmana a l’Aragó.