RECONEIXEMENT DE L’ATA A LA PRIMERA NIT DE L’ESPORT DE CASTELLOLÍ

El passat divendres 27 de gener Castellolí va fer la primera nit de l’esport en motiu de la festa major d’hivern, la qual va ser orientada a l’homenatge a les persones que realitzen o estan implicades en alguna finalitat esportiva al poble.

En aquest acte es va poder gaudir d’un vídeo que resumia l’activitat feta per l’Anoia Trial Academy durant el 2013, i també de les entranyables experiències viscudes dins del món de l’esport per en Màrius Mollà (pare del nostre monitor Armand Mollà) durant la carrera esportiva del seu fill i d’en David Bosch (pilot de cotxes). Val a dir que l’autoexigència i perseverança que va haver de tenir l’Armand per arribar a guanyar els títols mundials que té, és d’admirar i a més tot un exemple pels alumnes de l’escola.

D’altra banda, al començament els monitors de l’ATA Jordi Cano, Ot Marsal i Armand Mollà va deixar a tot el públic bocabadat amb una extraordinària exhibició de que no va deixar a ningú indiferent.

I per últim, però no menys important, el molt honorable Ajuntament de Castellolí va fer un reconeixement especial a l’Anoia Trial Academy per l’evolució i resultats de l’escola, i pel nivell de satisfacció dels seus alumnes. Així doncs, des d’aquí felicitem a la gran tasca que estan fent els monitors, junta i tots els pares i mares que aporten el seu granet de sorra perquè l’Anoia Trial Academy sigui millor poc a poc.

 

Roger Casas, Moto Club Igualada

 

 

8aa424e15e6ccdfb2a0aa511342fbe5c

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari