1er Trial de Nadal Anoia Trial Academy

El passat mes de Desembre, de sobte i en plenes festes, els pares i mares de l’Anoia Trial Academy rebien un e-mail on s’informava que el dia 28 desembre s’organitzaria un Trial amb bicicleta al Trial-Parc de Tous. Un Trial a on hi hauria una xocolatada i, a més, els alumnes, germans i familiars farien cagar el Tió!. Naturalment molts van pensar que això seria una innocentada, i mes tenint en compte el dia que estava previst fer l’activitat, però no va ser així  ja que els pares i mares de Tous, molt motivats, van aconseguir tenir-ho tot a punt perquè aquell matí dels Sants Innocents fos d’allò més especial per la canalla i per la població.

Al Trial-Parc hi havia unes zones marcades com estem acostumats a veure a les Copes Anoia de Bike-Trial però com a novetat, els petits van poder veure un Trial-Parc completament renovat pensat perquè els nens i nenes puguin gaudir encara més practicant  aquest excepcional Esport amb bicicleta.

El programa també estava molt elaborat: Primer de tot començar amb xocolata desfeta amb coca del Forn de la Plaça de Tous per esclafar pedals, després els esperaven dues hores de trial amb els monitors del Trial Academy donant els millors consells, i per últim un gran Tió nadalenc, que després d’una setmana de donar-lo força de  menjar, va cagar llaminadures per a tothom.

I així com va concloure el primer Trial de Nadal de l’Anoia Trial Academy, una activitat que va deixar a tots, nens nenes i pares, bocabadats .Una reacció que sobradament va recompensar l’esforç i dedicació dels membres de la secció de Bike-Trial del Moto Club Igualada, i es per aquest fet que el Trial de Nadal de ben segur que cada any tindrà mes participació i seguidors a la Comarca.

 

Roger Casas, Moto Club Igualada

 

 

Fotografia de família del 1er Trial de Nadal

Fotografia de família del 1er Trial de Nadal

 

 

Vista general de les zones del Trial-Parc de Tous

Vista general de les zones del Trial-Parc de Tous

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.