SALINAS-CODINACHS, GUANYADORS DE LA 1ª VOLTA A CARDEDEU

El passat cap de setmana es va disputar la primera edició de la Volta a la Vila de Cardedeu, proba de Regularitat puntuable per la Challenge intercomarcal de Catalunya, Organitzada pel Grup 5 Clàssic Ral.li.

 

La proba, que constava de 8 trams denominats Cronometrats i unes 62 preses de temps de regularitat, i van participar un total de 68 inscrits, un èxit de convocatòria per aquest tipus de curses.

Els guanyadors absoluts van ser l’equip format per Joan Salinas i Joan Codinachs, de l’equip SLN Competició, membres de Moto Club Igualada, amb un Seat 124 1430FU, i amb una penalització de només 36,7 punts. Salinas, a mes , es va endur el Grup R reservat per els vehicles amb aparells electrònics per comptabilitzar la regularitat.

Segons van ser l’Eduardo Poveda i la Victoria Carrascosa, amb un Golf Gti, també de l’equip SLN Competició, amb una penalització de 38,7 punts. El tercer calaix del podi el van completar l’Antonio Sansa i en Kike Peralta, amb un Seat 127 amb 43,1 punts.

Podi complert donç per l’Equip SLN Competició (equip Igualadí) copant les dues primeres posicions, i victòria indiscutible d’uns experimentats Salinas i Codinachs. Des de Moto Club Igualada felicitem a aquest Equip de Regularitat.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, SLN Competició

 

 

Equip SLN Competició al complert.

Equip SLN Competició al complert.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.