SALINAS-CODINACHS, GUANYADORS DE LA 1ª VOLTA A CARDEDEU

El passat cap de setmana es va disputar la primera edició de la Volta a la Vila de Cardedeu, proba de Regularitat puntuable per la Challenge intercomarcal de Catalunya, Organitzada pel Grup 5 Clàssic Ral.li.

 

La proba, que constava de 8 trams denominats Cronometrats i unes 62 preses de temps de regularitat, i van participar un total de 68 inscrits, un èxit de convocatòria per aquest tipus de curses.

Els guanyadors absoluts van ser l’equip format per Joan Salinas i Joan Codinachs, de l’equip SLN Competició, membres de Moto Club Igualada, amb un Seat 124 1430FU, i amb una penalització de només 36,7 punts. Salinas, a mes , es va endur el Grup R reservat per els vehicles amb aparells electrònics per comptabilitzar la regularitat.

Segons van ser l’Eduardo Poveda i la Victoria Carrascosa, amb un Golf Gti, també de l’equip SLN Competició, amb una penalització de 38,7 punts. El tercer calaix del podi el van completar l’Antonio Sansa i en Kike Peralta, amb un Seat 127 amb 43,1 punts.

Podi complert donç per l’Equip SLN Competició (equip Igualadí) copant les dues primeres posicions, i victòria indiscutible d’uns experimentats Salinas i Codinachs. Des de Moto Club Igualada felicitem a aquest Equip de Regularitat.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, SLN Competició

 

 

Equip SLN Competició al complert.

Equip SLN Competició al complert.

 

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari