EL MOTO CLUB IGUALADA PROCLAMA NOU PRESIDENT

Desprès de vuit anys al capdavant del Moto Club Igualada en Jordi Bòria i Taixé deixa el relleu a Marc Queraltó Cosme. Una junta mixte amb cares noves i de conegudes, però amb noves d’idees, serà l’encarregada de donar un nou impuls a aquesta enèrgica entitat.

Durant els últims anys el Moto Club Igualada ha viscut una metamorfosi que l’ha portat a ser una referència en el mon del motor al país i a l’estat. Un club que durant aquests anys ha deixat emprenta a Igualada amb la celebració de la prova esportiva més rellevant que ha viscut la capital de l’Anoia, el Campionat del Mon d’Enduro del 2009, que va ser seguida i retransmesa per 57 països i amb uns 100 milions d’espectadors. Com no també ha deixat el seu segell amb la recuperació del Ralli Ciutat d’Igualada, desprès de dècades de no realitzar-se.

A l’esquena del Moto Club Igualada hi pesen multitud de proves nacionals i internacionals, així com campions del mon. Un nombrós grup de pilots estan actualment al màxim nivell tan en les dues rodes, motos i bicicletes, com amb les quatre. Pilots com Jordi Viladoms, Toni Bou, Armand Monleon, Àlex Haro, Pep Segura, Bernat Seuba, entre d’altres, han portat el nom del nostre club arreu del mon, i això ens omple d’orgull. Els seus oficials han i estan presents a multituds de proves esportives de màxim nivell, formant part, amb càrrecs rellevants, de les federacions on està afiliada.

Cal destacar també l’inauguració de l’Anoia Trial Academy, una escola on els més petits poden iniciar-se en el mon del bike trial, amb més de 30 petits pilots. També s’han organitzat curses de motocross, enduro, trial, velocitat, rallis, pujades en costa, bike trial, 4×4, etc, a nivell nacional i internacional.

Així dons, amb la renovació de la junta directiva del Moto Club Igualada, queda assegurat el futur d’aquest durant forces anys. Una nova junta que es defineix com a continuista però amb trets diferencials. Un nou impuls que de ben segur sabrà aprofitar l’inèrcia dels últims anys per continuar fent curses de referència, consolidar nous pilots i projectar-ne de nous.

En Jordi Bòria, president sortint, manifesta: “Estic molt content per la feina feta durant aquests vuit anys, tot agraïnt l’esforç fet per part de la seva junta i col•laboradors del club, així com als esponsors i institucions, que tot i que els inicis van ser durs, finalment han cregut en aquest esport com a promocionador del territori. Amb tot, seguiré col•laborant amb el Moto Club Igualada amb tot el que convingui. Ho porto a l’ADN”.

“És un orgull i a l’hora una gran responsabilitat agafar les regnes del club. Em viscut una etapa molt maca, de la qual sòc partícep, però és normal que en Jordi vulgui un relleu. Han sigut vuit anys molt intensos, en els quals ha sabut portar el club a un nivell molt alt. L’hi vull agraïr la feina feta durant aquest temps. Sap que sempre tindrà les portes obertes del club, i espero i confio que ens ajudi en aquesta nova etapa”. Diu en Marc Queraltó, president del Moto Club Igualada.

Cal qualificar el relleu com a tranquil, consensuat i amb gran harmonia, en el que la junta sortint es compromet a seguir sumant esforços per tal de fer el club encara més gran.

 

Jordi Bòria i Taixé.

 

Moto Club Igualada.

 

 

 

mci

emotiu moment del canvi de Presidència

 

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada