VIII Volta a Osona

El passat cap de setmana un total de 120 equips amb Clàssics Esportius van omplir la plaça de Fra Bernadí, a Manlleu, en la vuitena edició de la Volta a Osona Clàssic Ral•li, mítica proba de Regularitat celebrada el 30 de novembre.

Els participants van afrontar un recorregut de més de 350 quilòmetres amb una situació meteorològica complicada, que des de feia dies havia advertit l’organització. Com a novetat, en aquesta edició els participants no van poder disposar del llibre de ruta i no van saber el recorregut fins a cinc minuts abans de la sortida, la qual cosa va posar un punt més de complicació al ral•li.

L’equip Faixedas-Jordà, amb Seat 124, va ser el guanyador del ral•li, mentre que la parella Martí-Santamaria, amb BMW 320, va ser la dominadora de principi a fi en Grup A.

Pel que fa als equips Igualadins cal destacar el format per Xavier Rabassa i Daniel Sagués, del Moto Club Igualada, que amb el seu Renault 5 van finalitzar en la 8ª posició de la General amb només 47,1 punts de penalització. Rabassa-Sagués també van acabar 8ens del grup B reservat per els vehicles que porten ajuda amb aparells electrònics.

Joan Salinas i Joan Codinachs, amb Seat 1430 FU, també van participar en aquesta proba assolint la 21ª posició de General i van ser 19ens del Grup B.

L’anècdota del dia es va donar quan els participants van arribar al reagrupament de Sant Joan de les Abadesses, abans de disputar l’últim tram cronometrat, ja la neu i el gel que hi havia en alguns revolts van obligar l’organització a anul•lar-lo i a donar per acabat el ral•li.

La Volta Osona va finalitzar a Manlleu, es va fer el sopar i entrega de premis.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Osona Esport Clàssics, LLuis Guardia

 

 

Rabassa-Sagues al tram de Tavernoles

Rabassa-Sagues al tram de Tavernoles

 

Salines-Codinachs amb el seu Seat 1430 FU

Salines-Codinachs amb el seu Seat 1430 FU

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.