3er Ral•li Ciutat de Valls

Les carreteres tarragonines han acollit aquest cap passat dissabte una de les últimes proves de l’any del Campionat Català de Ral•lis, el Ral•li Ciutat de Valls. La prova, que celebrava aquest any la seva tercera edició, era puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral•lis, Copa de Catalunya de Ral•lis d’asfalt, Open de Catalunya de Ral•lisprints d’asfalt, Trofeu Júnior de Ral•lisprints d’asfalt, a més de la Copa Catalana de Regularitat Sport en Ral•lis.

El ral•li, organitzat per l’Escuderia Costa Daurada, constava en aquesta ocasió de 209 quilòmetres, 61 dels quals cronometrats, repartits en set trams. Una primera part formada per La Riba i Mont-ral, a completar en dues passades cadascun, i una segona amb els trams de Querol, Santa Perpètua i Vallespinosa.

La prova va tenir un clar dominador: El Porsche 911 GT3 RS de Jordi Gaig i Aleix Astudillo. La parella de l’Escuderia Osona va pujar al primer lloc del podi després d’imposar-se en tots els trams. La segona posició final va ser per Carles Llinàs i Joan Torra que amb el seu Ford Fiesta van acabar el ral•li a 54 segons dels vencedors. El tercer lloc va ser per el Mitsubishi Colt de David Sayós i Xavier Moreno.

L’equip participant del Moto Club Igualada format per Marc Cañellas i Marc Sauleda amb un Renault Clio Sport, van finalitzar en la meritòria 8ª posició scratch a nomes 0.3 segons del seu antecessor, mantenint una lluita frec a frec fins al final per les carreteres Tarragonines. Cañellas es va adjudicar, a mes, la classe 3 arribant a marcar fins i tot un 5é scratch al tram B2 “Mont-Ral”.

L’Open Bridgestone, per la seva banda, se’l van endur Oriol Boluda i Oriol Fuentes al volant del seu Peugeot 106 Rallye. En segona posició van quedar Óscar Oviedo i Ignacio García, també amb Peugeot 106 Rallye. El tercer lloc en aquest apartat va ser per a la parella formada per René Waare i Francesc Sabaté, amb un Peugeot 106.

La Copa catalana de Regularitat Sport se la van adjudicar Josep Maria Juvanteny i Joaquim Turón, amb un Peugeot 205 Maxi. La segona posició va ser per a l’Opel Kadett GTE de Joan i Jordi Galtés. Finalment, el podi en aquesta categoria el van completar Joan Saguer i Nadia Rychkora, amb un Porsche 914.

La propera prova prevista del Campionat de Catalunya de ral•lis és el Ral•li 2.000 Viratges que arriba a la seva edició número 52 i es disputarà el 27 d’octubre.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Gerard Dalmases

 

 

Cañellas i Sauleda al tram B1

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.