VI Volta a Osona Classic Ral·li

El passat dia 26 de novembre, l’equip del Moto Club Igualada format pel pilot Joan Salinas i el copilot Joan Codinachs, van participar en la mítica VI Volta a Osona 2011, amb el seu Seat FU 1430 on van obtenir un magnífic podi assolint la 3º posició.

Cal destacar que en aquest rally hi va haver la màxima participació de 120 equips, dels quals n’hi havia de França i de la resta d’Espanya

Va ser una prova molt dura, amb un recorregut de 300 km. amb algún dels trams de 40 km. cronometrats.

Durant el 2011 també han participat en el Campionat de Catalunya de Clàssics Regularitat i Moto Rally clàssics, aconseguint la 2º posició en la categoria G i el 10è lloc d’scratch, per tant, per la propera temporada, correran en la categoria Màster.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.