Armand Monleón es proclama campió català 2011, en la general i enduro 2

El Campionat de Catalunya d’enduro s’ha tancat el passat cap de setmana amb la disputa de l’Enduro Memorial Felipe Higuera-Jaume Ribalta, celebrat a Castellgalí sota l’organització d’Amics Moto Valls de Torroella, on 12 pilots del Moto Club Igualada van estar-hi presents obtenint grans resultats.

La pluja va endurir molt la jornada, però els pilots van disfrutar d’unes cronos tècniques i d’un rally amb molts senders i trialeres.

Aquesta darrera prova ha estat guanyada per Armand Monleón, que a la classificació scratch ha estat seguit per Marc Solà i Ramon Quer. Amb la seva victòria, Monleón s’ha proclamat campió català del 2011, tant a la general com a la categoria E2. En aquesta mateixa categoría, també va participar Marc Vives, finalitzant en cuarta posició.

En la categoría Senior B 2T, Jordi Balcells i David Abadal van defensar els colors del club en les posicions capdavanteres, clasificant-se en cuarta i sisena posició respectivament. Més endarrerits es classificaríen Eduard Vendrell, amb problemes amb la seva Yamaha, Pere Albet, Eduard Roig i Jordi Morera. Entre els Sèniors C 2T, Carlos Ferrer i Miquel Serra van defensar una cinquena i setena posició respectivament.

En la categoría Senior B 4T, un esplèndit Josep Marsal finalitzava cinqué, mentres que Marc Queraltó tancava el top 10 de la categoría, sense penalitzar cap minut en el difícil rally.

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari