Jordi Sala al Motocross d’Amposta

El passat diumenge es va disputar al circuit Oriola d’Amposta l’última prova que tancava el Campionat de Catalunya de motocross d’aquest any.

A la categoria juvenil de 85 cc, el pilot odenenc del Moto Club Igualada, Jordi Sala sortia disposat a fer una bona cursa, ja que tant a Sant Celoni, com a Almenar, les dues últimes curses, va haver d’abandonar per fortes caigudes en dues de les mànigues, perdent un bon grapat de punts de cara al campionat. A la tanda d’entrenaments en Jordi no va poder aconseguir fer una bona volta ràpida i obtenia el setè temps per la graella de sortida. Tant a la primera com a la segona màniga va fer una molt mala sortida, havent de remontar quasi des de l’ultim lloc, tenint en compte que és un circuit que no permet fer gaires adelantaments als rivals, va aconseguir a la final una meritòria 7ª posició.

Acabat el campionat en Jordi ha quedat el 8è classificat de Catalunya d’un total de 42 pilots, de ben segur hauria estat entre els primers classificats, però les lesions que ha tingut en Jordi aquest any, cùbit i radi al principi de temporada i clavicula just quan es tornava a reempendre la temporada després de les vacances, ha fet que no pogués participar en algunes de les curses.

El proper diumenge dia 4 en Jordi participarà a l’endurada de la Selva a Vilobí d’Onyar, última prova del Campionat de Catalunya puntuable també per l’enduret de nens, amb la que també tanca la temporada 2011.

Des d’aquí agrair el suport rebut aquest any a Marsimoto, Axo, Castrol, Joralfran, Beeparts i Moto Club Igualada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.