Per si no fos poc, Jordi Arcarons col·laborará amb Bordone Ferrari

El pilot de Vic assessorarà a l’equip, que participarà el pròxim Dakar, i entrenarà a Jordi Viladoms, Gerard Farrés, Alessandro Botturi o Paolo Ceci.

El Bordone Ferrai Racing Team i Arcarons RST han firmat un acord de col·laboració, que tindrà efectes inmediats, amb l’objectiu d’incrementar les possibilitats d’èxit de l’equip en les competicions en les que participi.

El llegendari motard, el mestre del Dakar, que conta amb un palmarès envejable, sis pódiums al Dakar assessorarà i entrenarà els pilots. De fet ja va dirigir els entrenaments realitzats fa dues setmanes a Marroc, abans del debut al Merzzouga Rally.

“Em format una gran estructura amb gent molt bona, però vàrem creure adient comptar amb el mestre del Dakar. Jordi te una experiencia i un merescut prestigi; sap com gestionar bè les curses i com treure el màxim partit dels pilots”, asegura Renato Ferrari.

“El primer que treballarem será la navegació i el pilotatge llegint el roadbook, dos aspectos que son Claus en el Rally Dakar. Els cuatre tenen grans qualitats i forman un grup humà fantasttic, però encara poden creixer com a pilots. La meva missió será instruirlos”, confesa Arcarons.

Desprès d’abandonar la competicó activa, Jordi Arcarons s’ocupà de la gestió esportiva de l’equip KTM Repsol, on va contribuir desicivament a les victories de Nani Roma (2004) i Marc Coma (2006 i 2009).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.