Viladoms s’estrena amb el seu nou equip pel Dakar, juntament amb Farrés

Ambdos pilots han fitxat per l’equip italià Bordone Ferrari, creat recenment, amb el que disputaran el Rally Dakar.

La seva primera participación amb aquesta estructura ha sgut amb motiu del Merzouga Rally de Marroc, que va finalitzar la semana pasada.

Jordi Viladoms va acabar en el pódium, i Gerard Farrés va haver de retirar-se per una forta gastroenteritis al completar la segona etapa.

En poques setmanes, les prepectives del futur de Jordi Viladoms i Gerard Farrés han donat un gir de 360 graus, al mateix temps del Renato Ferrari posava els ciments del Bordone Ferrari Racing Team, posiblement l’equip amb major projecció de futur d’Europa.

Arquitecte de professió i gran afeccionat a les motos, Ferrari ha creat una estructura excepcional amb l’objectiu de “dominar en dos anys les principals competicions off-road”, segons confesa, seguint “la passió i l’etica esportiva” que li va inspirar el malaguanyat amic Fabrizio Meoni.

En un temps rècord, Ferrari s’ha fet amb els serveis de Jordi Viladoms i Gerard Farrés per a que liderin un projecte que comença ara i que tindrà continuitat, com a minim, fins al Dakar 2013. No estarán sols sinò que els acompanyaran Paolo Ceci, campió d’Italia de motorally, i Alessandro Botturi, campió d’Italia de enduro.

“Aquest any había costat molt trovar el pressupost per anar al Dakar, però finalment amb l’ajuda de Jorge Velayos, Sergi Duran, Joan Puig, 1ForAll, Buff i patrocinadors había aconseguit una moto amb la que em sentía molt satisfet. I en la mitat dels preparatius sonà el telefon. Era Renato i el que em va explicar tenia tan bona pinta que no em va costar gens decidirme. El projecte és de lo més interesant i ofereix continuitat de futur, cosa fonamental per aconseguir bons resultats”, explica Viladoms.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.