VIII Mototerra Ciutat d’Igualada

El pròxim 23 de juliol la secció del Drink Team Júnior del Motoclub Igualada organitza el VIII Mototerra Ciutat d’Igualada, que es celebrarà a la parcel·la del avda. Mestre Montaner entre l’avinguda Catalunya i el Carrer de França (davant de la Citroen i a costat del camp de vol) . El Mototerra Ciutat d’Igualada serà la 2ª prova puntuable pel campionat social del Motoclub Igualada i començarà a les 3 de la tarda.

Aquesta prova consistirà en 20 mànegues de 12 pilots cadascuna, on tots els pilots disputaran 5 mànigues classificatòries on intentaran aconseguir el màxim nombre de punts possibles per ser en les semifinals reservades als 24 millors pilots, que passaren a disputar 2 semifinals de 12 pilots cadascuna on els 6 primers de cada final es classificaran per disputar la gran final. El Circuit del Mototerra consisteix en una barreja entre un circuit de Motocross i una crono d’enduro d’una longitud aproximada 1,5km amb una amplada de 4m en tot moment per garantir la seguretat dels pilots als superar salts, troncs, pedres o altres obstacles.

La gran final és prevista a partir de les 20h del vespre. Pilots mundialistes de la talla d’Armand Monleón han confirmat la seva presència pel que es preveu un gran espectacle motociclístic.

Des del Drink Team Jr es vol agraïr tots els col·laboradors que fan possibles aquest esdeveniment: El Niu, transports Hernandez, L’esbarjo Txutxes, L’art de la llum, Queraltó sport, Julius motos, Bike’Side, Joralfran grup, Stop and go, Instop, Salma, Jardineria Travé, Bar Manel, Bernadas Gestoria Bernadas, Record Sport, Tallers Trevi, Taller mecànic FVG, Motos Opri, Motobuykers.com, Motomorfosi, El Centre Gui, Esports Sallés, Precuinats Ortega, Roset Jardins, Esquaix Igualada i Grupspeed.

Per inscripcions trucar a:
Eduard Vendrell 690107927
Jordi Balcells 659336236

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.