Bon cap de setmana de Mundial pels pilots del MCI

Aquest cap de setmana es va disputar a Ponts el Mundial d’Enduro del Segre. Una de les proves mítiques del mon de l’enduro. Una cursa com la que vàrem gaudir a Igualada el 2009, ben entesa i ben organitzada, com ja ens té acostumats el Moto Club Segre. Feia 12 anys que aquest motoclub no organitzava una prova de mundial, però no es va fer notar en cap moment. La cursa va consistir en una prova especial el divendres a la nit, on es van aplegar al circuit del bosquet de ponts uns 1500 afeccionats al motor. Dissabte i diumenge el recorregut va passar a ser al voltant d’aquesta localitat, amb més de 70 km de recorregut amb dues especials cronometrades per volta i 3 voltes per dia, que van fer gaudir pilots i afeccionats al motor.

2 pilots del Moto Club Igualada van assistir a aquesta prova mítica amb objectius diferents. En Jordi Viladoms com a una fase més de la seva preparació per al Dakar de l’any que ve, i l’Armand Monleon per afiançar-se a la categoria E2 d’aquest mundial. Objectiu complert per ambdós pilots. Desprès dels dos dies de competició l’Armand va estar en tot moment lluitant en la categoria E2 amb els pilots del “Top Ten”, cosa que significa un pas endavant com a pilot. Va acabar els dos dies en la desena posició molt aprop dels pilots capdavanters. Pel que fa en Jordi Viladoms corria en la categoria E3 i va acabar el primer dia en 14ena posició i el segon en la 15ena i es va sentir molt còmode durant tot el cap de setmana.

No va ser l’única aportació del Moto Club Igualada a aquesta cursa. Degut a la bona entesa dels dos clubs i a les ganes de col·laborar de les dues entitats, l’equip va estar integrat per un mixt de les dues entitats. Així dons van actuar amb càrrecs en Jordi Mas com a Director de Cursa, en Dani Mas com a Secretari del Jurat i en Jordi Bòria com a Tècnic de la Federació Internacional. A banda també hi col·laboraren amb oficials de Verificacions Tècniques, amb Oficials Responsables de Sortides/Arribades i Control de Cursa en un dels dos Trams Cronometrats de la cursa les seccions del Moto Club Igualada AC Baldric, Drink Team, Enduristes de Tous i Team Local III. El Moto Club Segre agreix la col·laboració del Moto Club Igualada en el Mudial d’Enduro del Segre i a tots els que van col·laborar en la cursa.

Armand Monelon

Armand Monelon

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.