12é Clàssic Cooper Ral·li Salinas-Codinachs al podi

El passat dissabte dia 19 de Març el Club Mini Cooper va organitzar la 12ª edició del Clàssic Cooper Ral.li, puntuable per el Campionat de Catalunya de Regularitat i Moto Rally Clàssic.

Uns 76 equips van prendre la sortida de la població de Sant Antoni de Calonge, dels quals 4 eren formats per motocicletes. Amb un total de 360 kms i mes de 177 kms de Regularitat els del Mini Cooper van preparar un recorregut molt selecte per les carreteres de la Costa Brava i les seves Comarques, amb 11 trams i 10 de diferents, molts d’ells disputats entre uns paratges d’una bellesa incomparable.

Els vencedors d’aquesta segona cita de la temporada van ser l’equip format per J.Matas-M.Cifuentes amb un Bmw 323, seguits de S.Tallada i T.Bagó amb un Wv Golf.

Joan Salinas i Joan Codinachs, del Moto Club Igualada, amb el preciós Seat FU 1430 van completar el que va ser el seu millor Ral·li de la seva trajectòria, adjudicant-se el tercer lloc absolut de la prova amb nomes 28.5 Punts de penalització, quatre mes que el segon classificat. Salinas, que enguany té intenció de seguir tot el Campionat, es col·loca a les posicions capdavanteres amb aquest resultat.

L’altre equip del Moto Club Igualada que participava a Calonge, el format per Daniel Saguès i Carles Gutierrez amb Renault 5 GTL, no varen tenir tanta sort i van haver d’abandonar al primer tram del dia a causa d’una ruptura del tensor de la corretja del alternador del seu vehicle.

La propera cita del Campionat es durà a terme a Manresa amb la disputa del Clàssic 2000 viratges a finals d’abril.

Joan Salinas i Joan Codinachs

Joan Salinas i Joan Codinachs

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.