VII Ral·li de la Llana Clàssic

El passat dissabte 26 de febrer es va disputar per les carreteres Vallesanes la primera cita del Campionat Clàssic Regularitat, el Ral.li de la Llana, que enguany arriba a la seva 7ª edició amb un èxit rotund de participació. Uns 136 turismes i 5 equips de motos van prendre la sortida de la població de Sabadell i van recórrer 315 kms dividits en 10 trams cronometrats.

Josep Gubern i Jaume Pallarols, amb un Porsche 944, van ser els guanyadors de la proba, seguits de Pere Mañero i Xavier Pradells, amb Porsche 911T. Albert Bonvehí i Toni Moragas van pujar al tercer calaix del pòdium amb el seu Volkswagen Golf Gti.

Una bona representació de pilots del Moto Club Igualada no es van voler perdre la proba mes mítica del Campionat, encapçalats per Xavier Jorba i Guillem Farrés, amb un Ford Fiesta XR2 , que van assolir la 21ª posició scratx i van ser 3ers en la classe H.

Carles Gutierrez i Daniel Sagués, amb el seu Renault 5, van acabar un loc per sota de Jorba, en la 22ª posició de general, a mes van aconseguir la quarta posició en la classe H. Salvador Borrega i Ernest Carner van acabar 27ens de general i 8ens de la classe G amb el seu mític Volkswagen Escarbat. David Jorba i Alex Gomez van fer “volar” el petit Seat 133 fins a la 43ª posició scratx i la 14ª de la classe G, demostrant que per fer regularitat no es necessiten vehicles de gran potència. Jose “Pepe” Colen i Tomas Navas van estrenar el seu Renault 5 copa turbo aconseguint una 53ª classificació general i la 14ª de la classe H.

La propera cita del campionat serà el proper dia 19 de Març amb la disputa del “12é Clàssic Cooper Ral·li” a la localitat de Calonge.

Recordem als Anoiencs que el 21 de Maig Moto Club Igualada organitzarà una altre edició, la quarta, de “l’Anoia Clàssic”, proba també puntuable per aquest certamen. Des de la Junta estem treballant per fer d’aquesta edició una de les mes atractives i complertes del Calendari.

Carles Gutierrez i Daniel Sagués al Parc Tancat

Carles Gutierrez i Daniel Sagués al Parc Tancat

El Seat 133 de David Jorba i Alex Gomez

El Seat 133 de David Jorba i Alex Gomez

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.