Jordi Viladoms fitxa com a pilot oficial Yamaha France

Jordi Viladoms ja té equip per afrontar amb garanties el Dakar 2011. Desprès d’un ball de pilots entre les marques punteres, la setmana passada es feia oficial la contractació d’aquest pilot del Moto Club Igualada per a la propera edició, contant amb uns del millors equips. Yamaha, una marca que ja fa molts anys que participa tan en el Dakar com en el Mundial de Raids, ha volgut apostar per aquest jove pilot igualadí, que aquest any s’emancipa del que ha sigut fins ara el seu cap de files, Marc Coma. Pensant que aquest any canvia la normativa del Dakar, i que les motos passen de 690 cm3 a 450 cm3, Yamaha és una de les millors apostes, ja que fa més de 5 anys que participa al Dakar amb aquests motors. A més tindrà al seu darrera tota una fàbrica que de ben segur serà un bon binomi en els propers anys. És la primera vegada que en Jordi afronta aquesta cursa com a primer pilot i a més recolzat per tota una fàbrica com Yamaha.

I és que han sigut molts els equips que han volgut contar amb els serveis d’en Viladoms, que finalment s’ha decantat per una moto fiable i per un equip expert. Desprès de viatjar a Paris per firmar el nou contracte, en Jordi es mostrava molt i molt satisfet: “Aquest any és el més important des de que participo en Dakar, ja que ho faré depenent només de mi mateix. L’equip el formem 4 pilots dels quals 3 tenim la possibilitat i el talen per anar molt i molt ràpid. A Yamaha es treballa com un equip i l’important és que la nostra moto estigui el més amunt possible a classificació final. La moto és molt fiable i l’equip és molt bo. Estic totalment convençut d’haver fet la millor elecció”. Pel que fa a les possibilitats al Dakar s’ho pren amb prudència, “ el Dakar sempre és imprevisible, hi ha molts factors que poden decidir la continuïtat a la cursa els primers dies. L’important és agafar un bon ritme i acabar les primeres etapes al capdavant. Un pic passada la primera setmana veurem si podem lluitar pel TOP FIVE”. I afegeix: “ voldria agrair a Yamaha l’oportunitat que em dona, així com tambè a tots els que han estat sempre al meu costat, a la meva família i amics, així com a tota la gent del Moto Club Igualada i afeccionats al motor”.

Així dons en Jordi Viladoms veu recompensat el seu talen, treball i constància, a més del seu bon saber fer amb la resta de pilots. De ben segur que aquest any ens donarà moltes alegries.

Jordi Viladoms fitxa com a pilot oficial Yamaha France

Jordi Viladoms fitxa com a pilot oficial Yamaha France

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.