Prat-Montaner imparables al V Ral·li Sprint Open d’Avià

El passat diumenge es va disputar la cinquena edició del Ral·li d’Avià, puntuable per l’Open de Catalunya d’Asfalt. Amb el centre neuràlgic situat a la localitat barcelonina que dona nom a la prova, el recorregut de la mateixa es componia de dos trams (Buidasacs, de 8,20 km de distància, i Graugés, de 9,80 km) que s’havien de completar en dues ocasions per part dels gairebé cinquanta pilots que es van donar cita en aquesta prova de l’Open.

L’equip del Moto Club Igualada format per Miquel Prat i Daniel Montaner, amb el seu Renault Clio 16V, es van procamar vencedors de la prova en la categoria Open i Open Junior,a mes d’acabar en la 9ª posició scratch, donant una lliço de conducció a la resta de participants, deixant a poc mes de 7 segons el segon classificat, Bernat Rius i Daniel Muntadas, també amb Renault Clio 16V. Els tercers d’Open van ser Claudio Segovia i Jose Rodriguez, amb Citroën Saxo, que van acabar a 36 segons de Miquel Prat.

Els vencedors absoluts de la prova va ser l’equip format per els germans Vilamitjana, Ferran i Xavier, amb un Renault clio 2.0, seguits de prop per Borrellas-Suñer amb Mitsubishi Lancer evo VII i de Roquè i Pujol amb Fiat Uno Turbo.

Amb aquesta victòria i sumats als bons resultats aconseguits en les anteriors proves, Miquel i Daniel tenen possibilitats de proclamar-se Campions de Catalunya d’Open i Open Junior en la propera cursa que es disputarà a Matadepera el pròxim dia 21 de Novembre de 2010. Des del Moto Club Igualada els donem tota la sort perquè així sigui.