Jordi Sala al motocross de Sant Celoni

El passat diumenge es va disputar l’antepenùltima prova del Campionat de Catalunya de Motocròs a les instal·lacions del Parcmotor Vallgorguina a Sant Celoni. L’odenenc Jordi Sala, pilot de la categoría Aleví, amb els colors de Moto Club Igualada i patrocinat per Axo, Castro i Joralfran va participar-hi juntament amb els 25 pilots que formaven la graella de sortida. A la màniga d’entrenaments cronometrats va aconseguir una molt bona 4ª posició, a tant sols 3 segons del primer classificat, posició que li permetria triar un bon lloc a la sortida. A la primera màniga en Jordi fa una molt bona sortida i es col·loca ràpidament en 2ª posició, lluitant volta a volta amb els rivals més pròxims per no ser avançat, però a tant sols tres voltes pel final, en Jordi té una caiguda i baixa fins la 8ª posició. A la segona màniga tot i estar una mica decebut per la caiguda torna a fer una bona sortida i es col·loca dins el grup dels pilots capdevanters de la cursa, durant els 10 minuts més 2 voltes que dura la cursa en Jordi va lluitar amb ganes per aguantar el ritme de la cursa entre els pilots més ràpids, finalment acabà la cursa en 6ª posició.

Amb aquest resultat i a tant sols dues proves per acabar el campionat, en Jordi ocupa la 5ª posició del Campionat de Catalunya.

En Jordi, que amb tant sols 11 anys, quasi no te caps de setmanes lliures, el podrem veure el proper diumenge dia 8 de Novembre a les instal·lacions del Parcmotor de Castellolí on es disputa l’última prova del Campionat de Catalunya d’enduret de nens i el pròxim 15 de Novembre també al Parcmotor de Castellolí al circuit de motocròs, formarà part de la graella de sortida a la penúltima prova del Campionat.