En memòria d’en Pere Santacreu Font

Pere Santacreu Font, un dels històrics del motor a Manresa, referent del Montepio de Conductors i president del Biela Club Manresa fins l’any 2014, ha mort aquest dimarts a l’edat de 59 anys en no poder superar els problemes de cor de les darreres setmanes. Pere ha sigut també estret col·laborador en la Organització del Ral.li Ciutat d’Igualada fent funcions d’Oficial Comissari Esportiu els anys 2012 i 2013 i també com a Director Adjunt a Base els anys 2014, 2015 i 2016. Tanmateix també ha estat molt vinculat amb d’altres curses de diferents especialitats d’arreu del País així com amb d’altres Entitats com el Racc.

La seva qualitat humana, caràcter afable i gran professionalitat ha aconseguit teixir un gran nombre de complicitats humanes i professionals. A Igualada Pere et recordarem sempre, i trobarem molt a faltar la teva veu amable, sincera i calmosa a l’altre cantó de l’Emissora de Direcció de Cursa del Ral.li.

Els Membres de la Junta de Moto Club Igualada, de la Comissió Organitzadora del Ral.li Ciutat d’Igualada, així com la resta de l’Entitat, s’afegeixen a les condolències i acompanyen en el sentiment a la seva família i als amics, Descansi en Pau.

L’Ofici Funeral esta previst per aquest dimecres, a les 12 del migdia, en una cerimònia que se celebrarà a l’església de Crist Rei de Manresa.

 

pere santacreu

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.