Copa Catalana de Resistència 3 hores de Pons

El passat diumenge 25 de gener es va realitzar al circuit de “El Bosquet” de Ponts, la primera prova de la Copa Catalana de Resistència de terra, amb la celebració de les tradicionals 3 Hores de Resistència d´hivern, que amb l’organització del Moto Club Segre ha arribat aquest any a la seva 35ª edició. Després de la disputa dels entrenaments, es va iniciar la cursa de tres hores, on hi havia 6 categories diferents competint en un mateix circuit.

L´equip format per Jaume Betriu i Nil Arcarons va ser el guanyador de la categoria RS Senior 1, seguit de Jose Luis Martínez i Joan Cros i de la parella formada per Albert Arjonilla i Cristian Oliva que van finalitzar al tercer lloc. Marc Vives i Jordi Balcells, equip del Moto Club Igualada, van finalitzar 17ens de General i novens en aquesta concorreguda categoria completant un total de 80 voltes i amb un millor temps de 2:08.401. Arnau Sole i Albert Ortega, també del MCI, van finalitzar 36ens scratx i 13ens de RS Senior 1 amb 73 voltes i un millor crono de 2:18.344.

En RS Junior 1 Oriol Balcells i Conrad Holt, el tercer equip Igualadí que va participar a Pons, es van classificar 42ens de General i van ser 8ens de categoria amb una millor volta de 2:20.001.

La prova, com dèiem molt concorreguda va comptar amb una participació de 90 pilots, que van permetre gaudir d´un magnífic diumenge de motociclisme de terra als aficionats que es van apropar a “El Bosquet”.

La segona prova del calendari de la Copa de Resistència de terra tindrà lloc el proper 1 de març amb les 3 Hores de Moià.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Jordi Vidal Conejo www.jordividal.cat

 

 

D’esquerra a dreta Oriol Balcells, Marc Vives i Jordi Balcells.

D’esquerra a dreta Oriol Balcells, Marc Vives i Jordi Balcells.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.