El 16è Ral.li Ciutat d’Igualada rep el guardó a la millor proba del 2014

La Federació Catalana d’Automobilisme va celebrar divendres passat la festa anual de lliurament de premis a més d’un centenar d’esportistes i entitats col·laboradores corresponent a la temporada 2014. L’acte, celebrat a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport a Esplugues i va aplegar unes 400 persones entre pilots, responsables d’escuderies, clubs i entitats, així com familiars i amics dels més del centenar de premiats en els Campionats, Copes, Trofeus i Challenges de la temporada passada.

L’acte va comptar amb la presència de les diferents autoritats com el President de la Federació Catalana d’Automobilisme, el Sr. Joan Ollé, El President de la Federacion Española de Automobilismo, el Sr. Carlos Gracia, El Director del Servei Català de Transit, el Sr, Joan Isern o el Senyor David Moner com a ex-President de la UFEC, entre d’altres.

Moto Club Igualada, Entitat Organitzadora de la passada edició del Ral.li Ciutat d’Igualada, va ser premiada amb el guardó a la millor proba Organitzada del 2014. La Cursa Igualadina ha obtingut la millor puntuació en l’informe que elabora l’Observador de la FCA en les visites que efectua a les curses del Campionat Català, informe que valora els diferents aspectes d’Organització i Seguretat de la cursa així com el bon desenvolupament d’aquesta.

El premi el va recollir l’Enric Ruiz com a Vicepresident de l’Entitat i President de la Comissió Organitzadora de la Cursa.

David Usón, copilot del Moto Club Igualada, també va ser un dels altres Igualadins guardonats a Esplugues, en aquest cas com a guanyador del Grup N del Campionat d’Espanya de Copilots de Ral·lis de Terra.

L’Entitat vol compartir aquest Guardó amb tots els Oficials que actuen de manera altruista en aquesta proba, així com amb les diferents Escuderies (Auto Sport Igualada, Escuderia Costa Daurada, Escuderia Baix Empordà, Motor Club Sabadell i Auto Sport Sabadell) que col·laboren en l’Organització. Tanmateix reconeix el suport Obtingut d’Institucions, Municipis, Ajuntaments i Sponsors i Veïns afectats per la seva inestimable ajuda i agraeix l’assistència de tots els Equips Participants a la Cursa, els Esportistes, que son els veritables protagonistes d’aquest gran Event Anoienc.

Aquest reconeixement encoratja encara mes als membres de la Comissió Organitzadora a seguir treballant en la mateixa línia en les futures Edicions de la mítica cursa Catalana.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, FCA

 

 

D’esquerra a dreta: Joan Isern, Enric Ruiz recollint el premi i Joan Ollé.

D’esquerra a dreta: Joan Isern, Enric Ruiz recollint el premi i Joan Ollé.

 

 

Fotografia conjunta de tots els guardonats de la temporada 2014.

Fotografia conjunta de tots els guardonats de la temporada 2014.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.