Resum temporada 2013 d’Alex Canales

El Pilot de moto Alex Canales, del Moto Club Igualada, nascut a Igualada, resident a la Pobla de Claramunt i de tant sols 8 anys d’edat a completat exitosament la seva primera temporada al mon del Trial a la categoria de 80 c.c.

A finals de Març va debutar en el trial dels Tres dies de Santigosa, celebrat a Sant Joan de les Abadesses a Girona, on va superar aquesta prova considerada una de les més dures del trial internacional, aconseguint la primera posició absoluta de la seva categoria, i va finalitzar 165 de 206 pilots de la general, essent el pilot més jove d’aquest Trial. Precisament degut a aquesta ultima consideració li va ser atorgat el trofeu Ricard Pinet, destinat anualment a premiar el pilot més jove millor classificat, tot un honor per l’Alex i la seva Família.

Posteriorment i dins de la quarta prova del campionat del Trial de Nens, disputada a la Noguera el primer cap de setmana del mes de setembre , l´Àlex Canales, va aconseguir la segona posició de la seva categoria. No li va ser fàcil aconseguir pujar al Podi, però va poder aconseguir-ho gràcies al seu esforç, la seva motivació i les ganes de tirar endavant que manté el jove pilot Poblerenc.

De la mateixa manera el diumenge 10 de novembre va aconseguir una meritòria segona posició a la prova de clausura del mateix campionat celebrada a Sant Fost de Capcentelles.

 

D’aquesta manera finalitza la temporada 2013 i aquest jove pilot que va debutar per primer cop en la nova categoria de 80 c.c. ha aconseguit la quarta posició absoluta de la classificació general, esperant continuar amb la mateixa progressió i superació la temporada vinent.

L’Alex i la seva família volen agrair el suport rebut durant tota la temporada per part del Moto Club Igualada així com del seu sponsor el taller mecànic DSB Competició.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: J.Carlos Canales

 

 

L’Alex de tant sols 8 anys d’Edat

L’Alex de tant sols 8 anys d’Edat

 

 

Espectacular salt de Canales

Espectacular salt de Canales

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.