MARC SEUBA TERCER EN LA COPA CATALANA 2013

El passat diumenge 17 de novembre es va disputar a les instal•lacions de l’Atlètic Terrassa Hoquei Club (ATHC) la final de la Copa Catalana de Trial 2013.

La prova va tenir lloc en el circuit permanent de l’ATHC sobre un recorregut mixt amb zones naturals i artificials, on els participants van haver de superar cinc zones dues vegades, zones que degut al temps de pluja estaven enfangades i relliscoses, fet que va complicar molt la conducció per les zones amb bicicleta.

L’odenenc Marc Seuba Romeu del Moto Club Igualada va aconseguir en la competició del passat diumenge pujar al podi en segona posició.

Desprès de cinc proves de la Copa Catalana de Trial en Marc ha aconseguit estar en el podi de la final en la tercera plaça en el seu primer any de la categoria cadet.