Campionat del Mon d’Enduro – França

Els dies 25 i 26 de Setembre es va celebrar a Noiretable (França) la última carrera del campionat del món d’enduro, on la mala sort va acompanyar a l’ Armand durant tot el cap de setmana. Unes boniques especials marcades en camps d’herba amb fortes pendents, un extrem test situat en una sorrera, i un rally llarg i tècnic van fer de l’enduro de Noiretable un dels més espectaculars del campionat.

La pluja va aparèixer el dijous, complicant moltíssim les especials d’herba i les condicions de tota la carrera en general, això no va impedir però, que el pilot del Moto Club Igualada marqués un ritme ràpid que el situava en una bona posició. Tot va acabar quan, en la segona passada per el enduro test, l’ Armand va foradar el càrter de la seva Yamaha 450cc. La moto va anar perdent oli mica en mica, fins que en la recta final de la jornada la seva moto va deixar de funcionar, deixant molt malmès el motor. “El problema es que entre el fang i la pluja no varem veure com sortia l’oli del motor, fins que es va trencar. Per altra banda, estic content amb el ritme que duia fins aleshores, aquest tipus de terreny no es el meu fort però estava mantenint la posició”

De cara a la segona jornada, el equip O.Pons team va treballar de valent per intentar arreglar el motor de la Yamaha, per intentar sortir al dia següent. L’ Armand va prendre sortida, i tot i que els temps en les primeres dues especials eren bons, el motor ja estava massa malmès i va haver d’abandonar.

Ara està centrat en la última carrera del campionat d’Espanya a Palomares, el dia 10 d’Octubre, on esperem que es repeteixi el resultat de Súria i acabi l’any amb bon gust de boca.

Armand Monleon a França

Armand Monleon a França

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.