Jordi Sala i Joel Vives a l’Enduret del Francoli

El passat diumenge 26 de Setembre, es va celebrar l’enduret del Francolí a la zona del Parcmotor de l’Espluga de Francolí, prova puntuable pel Campionat de Catalunya.

El recorregut preparat per l’organització constava de 3 voltes per camins, trialeres, … i com és habitual un tram i una crono ambdós cronometrats.

A la categoría de 85 cc on corren conjuntament pilots juvenils i cadets, els dos joves pilots del Moto Club Igualada, Jordi Sala i Joel Vives, també hi eren presents. En Jordi que a causa de la lesió encara no havia pogut participar en cap de les proves del Campionat de Catalunya d’endurets, va aconseguir la 5ª posició i en Joel es va clasificar en 8ª posició d’un total de 27 participats de la seva categoría.

El proper diumenge 3 d’Octubre al circuit de Parcmotor de Castellolí es disputarà l’ultima prova del Campionat d’Espanya de Motocross, on el Jordi hi participarà per primera vegada a la categoría Mx Promesas 85 cc. Degut a la lesió en Jordi s’ha perdut les altres proves del Nacional, però a Castellolí esperem veure’l del tot recuperat i donant molt de gas.

Des d’aquí en Jordi vol agrair el suport que reb per part de Moto Club Igualada, Castrol, Joralfran, Marsimoto, Axo i Beeparts.

Jordi Sala a l'Espluga de Francoli

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.