Josep Vives, ferit a la Pujada a les Maioles, evoluciona favorablement

En el transcurs de la 19ena Pujada a les Maioles es va produir un fatal accident en la darrera de les pujades de cursa. Arran de la fatalitat el cotxe que va sortir de pista ho va fer a on estava ubicat en Josep Vives, i d’aquest manera es va produir l’atropellament del mateix. En aquell moment es van posar en marxa el dispositiu creat per Moto Club Igualada i els serveis d’emergència per tal de cobrir l’accidentat amb la major rapidesa possible. Els serveis sanitaris disposats a la zona van actuar amb rapidesa i fluïdesa portant en breus minuts l’accidentat a l’Hospital d’Igualada, el qual ja estava informat de tot el procés. Desprès d’un reconeixement exhaustiu del pacient se li va diagnosticar un tall al braç i contusions per tot el cos. La mateixa setmana ja va ser donat d’alta de l’hospital havent d’acudir tan sols a fer cures de la ferida en qüestió, i es recupera amb total normalitat a casa seva.

Desde el Moto Club Igualada volem donar les gràcies a tots els que van participar en la ràpida evacuació del pacient, l’assistència del pacient, així com a tots els cossos de la generalitat que hi van participar en major o menor mesura. Així mateix volem expressar la fatalitat de l’accident en que no hi ha culpables, sinó un cúmul de circumstàncies que a vegades no es poden preveure i fan que tinguin aquests desenllaços gens agradables per ningú, i la ràpida recuperació de l’accidentat.

De la mateixa manera animem a tothom a gaudir l’any que ve d’aquesta cursa mítica que tants i tants afeccionats al motor, entre ells en Josep, porten i portaran cada any a les Maioles.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.