Bona participació del pilots de Moto Club Igualada a l’Enduro de Castellgalí

Diumenge a la localitat de Castellgalí (Bages) es disputà la penúltima prova puntuable pel campionat d’Espanya i de Catalunya. Fins a 19 pilots de Moto Club Igualada van participar ens aquesta cursa, que resultà ser bastant dura degut als temps ajustats entre el 2n i 3r sectors i la pols acumulada al llarg de tot el recorregut. La cursa consistia d’un ralli de 48km de dificultat mitjana, sobre terreny dur i amb molta pols, els pilots de les categories E1, E2, E3 i Júnior Open havien de fer 3 voltes, la resta només 2. Durant el transcurs d’aquest ralli els pilots també havien de completar dues especials i la temible i alhora espectacular extrema. L’especial 1 de “can font” de 4,7km que va transcórrer sobre camps de cultiu i amb molta pols, resultà ser molt ràpida. La especial la de “L’Olivar” de 6’3km, resultà ser la més llarga pels pilots i combinava sectors ràpids i lents, per últim els pilots havien de superar la sempre difícil i espectacular extrema, la del “Rubió” de tan sols 2km, però amb moltes dificultats artificials com zona de pedres, troncs, salts i un sector natural.

Pel que fa als pilots de casa, en la categoria E1 Armand Monleón aconseguí una bona 6a posició i 12a scratch, Marc Vives no tingué la mateixa sort i en l’extrema patí una forta caiguda en la zona de troncs, que li causaran una petita pèrdua de coneixement i provocà que hagués de ser trasllats fins a un centre hospitalari per superar les pertinents proves mèdiques, per sort tot queda en un surt i molt probablement Vives podrà prendre part en la última prova del campionat. En Júnior Open sobresortí el 4t lloc de Xavier Pijoan, mentre que Bernat Salares I Víctor Cusi s’hagué de retirar, Sellarés a conseqüència d’una caiguda en l’extrema que li provoca la dislocació de l’espatlla. En la resta de categories les posicions es van decidir no pel millor temps realitzats en les especials, sinó pels qui menys temps van penalitzar en realitzar el ralli. Així doncs, en Júnior Trofeu Joan Riera aconduís una molt bona 5a posició al penalitzar tan sols 1minut, Eduard Vendrell també aconseguir acabar la prova en 13a posició, Jordi Balcells i Josep Samso s’hagueren de retirar per problemes mecànics i Carlos Ferre al patí una forta caiguda. En Sènior B 2T Carles Figuerola assolí una bona 6a posició, David Abadal la 8a i Ricard Martínez l’11è lloc, Pere Albet i Jaume Amigo s’hagueren de retirar per problemes diversos. En Sènior B 4T Josep Marçal ocupà el 8è lloc i Marc Queraltó el 24è. En Sènior C 2T destacà l’excel·lent 2n lloc del podi per a Pere Caro.

També hi va participar el recent nomenat Cap de Tècnics d’Enduro de la Real Federació Espanyola de Motociclisme i President de Tècnics de la Federació Catalana de Motociclisme, en Jordi Bòria i Taixé, President del Moto Club Igualada, fent les tasques de verificació de les motocicletes dels participants.

Per últim desitjar molta sorts per a tots aquests pilots que diumenge dia 26 disputaran a Reus la darrera prova del campionat d’Espanya i de Catalunya d’Enduro.

Armand Monleón en la 2a especial

Armand Monleón en la 2a especial

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.