L’Equip BRO Valde Motos 81 a la Copa Rodi de Resistència

El  passat diumenge dia 3 de desembre es va celebrar la tercera i última cursa de la Copa Rodi de Resistència (antic Campionat de Catalunya de Resistència) a les instal·lacions del Circuit d’Alcarràs. La carrera va constar de tres hores ininterrompudes de cursa amb relleus de pilots.

Tot i ser una data no ideal per anar en motocicleta, i just en plena onada de fred, hi van participar un total de 43 pilots que conformaven 19 equips dividits en cinc 5 categories: Amater 600, Amater 1000, Superproducció 600, Superproducció 1000 i la novetat d’aquest any, la categoria de semi clàssiques. Aquesta última categoria, en promotor del Campionat RODI, cobreix la demanda de pilots amb motocicletes de carburació que no poden accedir al Campionat de Catalunya de Clàssiques i tampoc poden competir amb les modernes i electròniques muntures de circuit.

En aquesta categoria de Semi Clàssiques entre d’altres pilots es troben els germans Eric i Oscar Marcos que juntament amb Ivan Marcos i Eloy Codina formen el equip BRO Valde Motos 81 competint amb una de les maquines més exigents de la època de carburadors, una yamaha yzf R1.

Reservant el matí per efectuar els entrenaments lliures i classificatoris, on la majoria d’Equips aprofiten per posar a punt les seves maquines, cap a dos quarts de dues es va donar el tret de sortida de la Cursa, del tipus “Le Mans”, amb totes les motos amb el motor parat i els pilots a l’altre cantó de la pista.

Després de patir varis problemes de temperatura de pneumàtics i de carburació que van anar-se superant al llarg de la tarda i després de la remuntada amb els relleus, l’Equip BRO Valde motos van finalitzar primers de Categoria i van assolir el Sub-Campionat de la Copa de Resistencia Rodi de Catalunya per segon any consecutiu per Pilots del Moto Club Igualada en la categoria de Semi-Clasiques.

Finalitza la temporada per aquest Equip però segueixen treballant per tal de seguir en Competició l’any 2018.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Oscar Marcos.

 

 

Els quatre pilots del Team BRO Valde Motos 81

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.