Marc Cañellas i Marc Sauleda Campions de la Copa Focuxtreme 2016

El passat cap de setmana es va disputar el Ral·li de Terra Torrefeta i Florejacs-El Llor, puntuable per la Copa de Catalunya de l’especialitat i també va ser la cinquena prova puntuable per la Challenge FocuXtreme.Organitzada per WRC Management la cursa va aplegar a una quarantena d’equips participants en un ral·li que constava de dues especials, a tres passades, més una super-especial d’un quilòmetre i mig.

Marc Cañellas i Marc Sauleda s’han coronat com a nous campions de la Copa monomarca Focuxtreme, que es disputa amb un Ford Focus 1.6. Els pilots del Moto Club Igualada, que van finalitzar tercers classificats al Llor, es van imposar matemàticament al vencedor de la prova Pere Rovira i Carles Planell, aquest últim també copilot del MCI, que repeteixen com a sotscampión per quarta temporada consecutiva. Va completar un podi que es va decidir per dècimes Fernando Eguren, copilotat per Dani Muntadas. El binomi Cañellas-Sauleda han completat d’aquesta manera una brillant temporada aconseguint dues victòries absolutes i no s’han allunat de les posicions de Podi en cap de les curses disputades, fet que els ha suposat ser uns dels equips mes regulars de la Copa.

Miquel Pons i Marc Que, equip del Moto Club Igualada que també va participar en aquesta Copa Monomarca, van finalitzar cinquens en aquesta cita de la Segarra, situant-se a només 38 segons de Rovira-Planell. Tot i la pluja, present sobretot durant la segona meitat de la cursa, la parella de Santa Maria de Miralles va poder culminar un dels seus millors resultats, que ha fet per ells d’aquest final de temporada una molt bona progressió esportiva.

Joan Cañiz i Francesc Sabaté van ser el tercer Equip Igualadí que es va classificar a el Llor, finalitzant en la 18ª posició a poc mes de 7 minuts del primer classificat després de patir varis problemes mecànics durant el dia que els feia enfonsar en la classificació.

Amb aquesta cita es dona per conclosa la Focuxtreme 2016, els Equips resten a la espera d’esbrinar el format de la Challenge per la temporada vinent ja sense la participació de Marc Cañellas ja que no podrà repetir inscripció com a Guanyador de la Copa.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Canal FCA.

 

 

Cañellas-Sauleda rebent el premi com a tercers Classificats a Torrefeta-El Llor

Cañellas-Sauleda rebent el premi com a tercers Classificats a Torrefeta-El Llor

 

 

Miquel Pons a la super-especial

Miquel Pons a la super-especial

 

 

Joan Cañiz al Tram A

Joan Cañiz al Tram A

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.