Campionat d’Espanya de Trial a Valdemanco

El passat cap de setmana va tenir lloc la setena prova del Campionat d’Espanya de Trial en moto d’aquest any 2016, a la localitat madrilenya de Valdemanco, un poble al nord de Madrid, exactament en la vall sud-oest dels Cerros de La Cabrera, en la Serra de Guadarrama.

L’Organitzador de la proba, el Moto Club Valdemanco, va triar un trial on el paisatge va destacar per tenir les muntanyes formades per grans pedres de granit, i per tant totes les zones, de gran dificultat, van estar molt marcades per aquest singular paratge. El trial constava de 12 zones a dues voltes amb un temps total de 5 hores de competició, el recorregut va estar bastant curt però les zones eren excessivament complicades per pilots i motxillers, que en alguna ocasió van haver d’ajudar-se amb cordes per no caure dels obstacles, i poder garantir la seguretat del pilot.

La victòria absoluta se la va endur Toni Bou.  El piloto Pierenc del Team Repsol Honda ha sumat aquí el seu cinquè triomf en el SPEA RFME CET 2016 i ho ha fet amb un pilotatge novament sense fissures.

Moto Club Igualada va comptar amb la participació de tres Equips, el format pels germans Seuba, Bernat i Marc, i l’Alex Canales.

Els germans Seuba, d’Òdena, lluiten per assolir objectius en una nova modalitat per ells, ja que enguany han passat del trial de bicicleta (bike trial), on eren un referent, al trial en motocicleta. L’Alex, per contra, desprès de guanyar el campionat en la categoria Juvenil A, en aquesta ocasió participava a la categoria de Cadet com a preparació per la nova temporada.

Pel que fa als resultats esportius cal destacar el primer podi en un campionat nacional d’en Marc Seuba, corredor de Beta-Trueba i Scottich  Trial, que va quedar classificat en la tercera posició, empatat amb el segon, en la categoria de TR4.

En Bernat Seuba, també corredor de Beta-Trueba i Scottich Trial, va quedar classificat en una meritòria sisena posició, en la categoria de TR2, categoria d’accés a TR1 màxima categoria de l’especialitat.

L’Alex Canales, pilot de Sherco Academy en la categoria Cadet, va destacar també com a 6è classificat amb 64 punts, en un trial que li va servir com a preparació per la temporada vinent.

La propera i ultima cita del SPEA RFME CET 2016 es disputarà el proper 13 de novembre en la localitat Almeriense d’Antas i anirà a càrrec del Moto Club 100 Millas.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: TrialSeuba

 

 

Marc Seuba al Podi de la categoria

Marc Seuba al Podi de la categoria TR4

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.