1er Ral.li Focuxtreme Open Viladrau

La Challenge FocuXtreme, copa monomarca emmarcada dintre del Campionat de Catalunya de Ral·lis, va viure el passat dissabte 19 de juny l’organització de la seva primera prova puntuable sobre asfalt, novetat que presentava enguany el seu Calendari. Per tal de garantir el secretisme dels trams, els organitzadors, FocuXtreme i WRC Management, van convocar a tots els participants a les 7 del matí de dissabte a El Montanyà Hotel&Lodge, a la població de Seva, per desvelar tots els detalls del recorregut.

Finalment la prova va constar de 7 trams Cronometrats, dels quals 3 eren diferents, amb uns 53,5 kms de crono i un total de 206,45 kms de recorregut.

Un total de 21 equips inscrits van participar a la prova, dels quals Marc Cañellas, pilot del Moto Club Igualada, arribava defensant el lideratge de la provisional després del seu triomf a Bellpuig. En aquesta ocasió Marc pilotarà acompanyat d’un copilot de luxe, Dani Muntadas, campió de la FocuXtreme 2015.

 

Pere Rovira i Carles Planell (aquest últim copilot del Moto club Igualada) van ser els vencedors d’aquesta primera cita d’Asfalt, imposant-se per nomes 2” a Vilamitjana-Montaner. Rovira-Planell van aconseguir marcar el millor temps en 4 dels 7 trams cronometrats en una cursa on la pluja va ser la protagonista en la segona meitat del Ral.li.

Marc Cañellas i Dani Muntadas van finalitzar tercers absoluts, posició que van poder defendre des del segon tram del dia. Aquest fet fa que l’Equip del MCI alterni posició a la General amb Rovira-Planell que ara ocuparan el primer lloc.

Miquel Pons i Marc Que, també del Moto Club Igualada van poder finalitzar en la 15ª posició de la general en el que va ser la primera toma de contacte amb l’asfalt de la seva primera temporada en la Challenge Focuxtreme.

Un altre equip del Moto Club Igualada que participa a la Challenge es el format per Joan Cañiz copilotat per Jordi Ibarra que també van aconseguir fnalitzar la proba en la 20ª posició scratx i segueixen sumant punts i experiència de cara al Campionat.

 

La propera cursa puntuable per aquesta apassionant Challenge serà el 9 de Juliol amb la disputa de la segona cita sobre asfalt amb el mateix encertat format de Ral.li secret.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

 

 

 

Marc Cañellas i Dani Muntades equip del Moto Club Igualada

Marc Cañellas i Dani Muntades equip del Moto Club Igualada Tercers absoluts del 1er Ral.li Open de Viladrau

 

Pere Rovira i Carles Planell (a la dreta de la imatge)

Pere Rovira i Carles Planell (a la dreta de la imatge) vencedors de la prova.

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada