Armand Monleón, campió del Rally Taklimakán

Armand Monleón no podia haver conclòs de millor forma la seva estrena en el Ral·li Taklimakan. El pilot igualadí, tot i ser penalitzat amb una hora, en la segona etapa, ha finalitzat el ral·li xinès amb un còmode avantatge de gairebé tres hores.

Monleón, ha dominat gran part del Ral·li Taklimakan. Un gran entrenament per a ell, completant complicades etapes de navegació que li han aportat gran quantitat d’experiències que li permeten sumar saviesa sobre de la seva muntura. El ral·li no va començar com ell tenia previst ja que, va ser en la segona etapa quan va ser sancionat amb una hora de penalització per perdre la targeta de ruta. Tot i així, Armand Monleón, amb la determinació que el caracteritza, va ser esgarrapant minuts al primer classificat fins a tornar a fer-se amb el liderat.

Al final, han estat un total de 10 etapes i més 3.010 quilòmetres de competició els quals han conformat l’exigent prova oriental. La gran diversitat de canvis en l’orografia del terreny i la forma en com el d’Igualada els ha sabut afrontar han estat una de les claus de l’èxit final. A més, el gran objectiu de Monleón residia a completar llargues etapes, les quals, són vitals per poder alimentar el seu coneixement pel que fa a navegació es refereix.

Pel que sembla, la Xina és un país que li agrada a Monleón. L’any passat ja es va fer amb el títol de campió en la seva primera participació en el “Xina Silk Road Ral·li 2015” i aquest any ho ha tornat fer, en aquest cas conquistant al que se li coneix com el segon desert de dunes de sorra més gran el món: el gran Desert xinès de Taklamakan.

Així, el pilot d’Igualada ha superat amb nota la seva tornada a la competició després del seu exitós pas pel ral·li més dur del planeta, el Dakar, on va ser 10è en la seva primera participació. Gairebé sense descans, el proper repte per Armand Monleón serà el Ral·li de Sardenya, que començarà el proper 2 de juny al Budoni (Itàlia).

Armand Monleón:

“Avui hem disputat l’última etapa, de 150 quilòmetres. Estem molt contents amb el resultat! El Ral·li Taklimakan ha estat una gran experiència: vam començar amb fred i pluja, vam seguir amb una segona setmana al desert, amb molta calor, i hem acabat en alta muntanya. Un ral·li passant per tot tipus de condicions! Les sensacions han estat realment bones i hem pogut completar quilòmetres de qualitat. Portem mesos treballant en bona direcció i això s’ha notat, el ritme ha estat molt bo i tant físicament com tècnicament m’he sentit molt bé. Estic molt content! Vull donar les gràcies a l’equip KTM R2R per fer possible aquesta victòria i a tots els missatges de suport. D’aquí ens anem directament a Olvia (Itàlia), per disputar el Ral·li de Sardenya i seguir sumant experiències. ”

Armand Monleon Taklimakan

Moto Club Igualada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.