JORDI SALA AL MUNDIAL D’ENDURO DE GRECIA

Jordi Sala, pilot del Moto Club Igualada està tenint una bona trajectòria aquesta nova temporada dins el món de l’enduro, pilot vingut del Motocross i que ara ho aposta tot a l’enduro. El passat cap de setmana va disputar els dos dies d’enduro del campionat d’Espanya a Lalín (Pontevedra), dos dies de cursa realment durs amb molta pluja i un terreny molt complicat, en els que obtenia tot i els errors, caigudes i entrebancs,  una 7ª i 5ª posició respectivament, que el continuen situant a la 5ª posició estatal dins la categoria TN Junior.

Aquesta setmana s’ha desplaçat a terres gregues, on el proper cap de setmana es disputa la tercera prova del mundial d’enduro a Grevená (Grècia), serà la seva segona prova del mundial d’enduro dins la categoria Yout Enduro Wolrd Cup. A la prova anterior de Gouveia (Portugal), tot i l’extrema duresa dels dos dies  de cursa amb molt i molt fang i molta pluja  i la seva primera participació en una prova del mundial, va aconseguir una meritòria 7ª posició dins la seva categoria.

Agrair al suport d’aquesta nova temporada a, Moto Club Igualada, Cs grup, Castrol, WP Eric Augé- Ktm, Tuga Active Wear i Salma Competició.

Jordi-Sala-Grecia

Moto Club Igualada

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari