“Miki” Marsol i Llorenç Martin vencedors absoluts del X Ral·li Open d’Avià.

Després de l’aturada estiuenca el certamen Català d’Asfalt tornava el 12 de setembre amb la disputa del Ral·li Open d’Avià, que enguany complia la desena edició. La prova va ser puntuable per la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, l’Open Catalunya i Trofeu Júnior de Ral·lisprints d’asfalt i la Copa de Catalunya de Regularitat Sport i Super Sport. Els Amics del Motor d’Avià, entitat organitzadora de la prova, van triar un recorregut amb set especials, amb dues passades pel Gall i Coforb i i tres per tram Cronometrat anomenat Cal Rosal.

Miquel Marsol i Llorenç Martin, Equip del Moto Club Igualada, amb el seu Mitsubishi Lancer Evo IX van ser els vencedors absoluts d’aquesta proba després de que Albert Orriols i Manel Muñoz, amb un Porsche 911 GT3 Cup Rallye, van haver d’abandonar fruit d’una sortida de carretera a la segona passada per Coforb. Marsol, que a mes es va apuntar l’scratx a la sisena especial del dia només va haver d’administrar el marge sobre els seus perseguidors per finalment adjudicar-se la victòria. Jordi Costa, amb Renault 5 GT Turbo i Sergi Sauquet amb un Renault Clio 16v van completar el Podi amb la segona i tercera posició respectivament.

L’Open Catalunya de ral·lisprints d’asfalt el van guanyar Aleix Vila i l’Igualadí Jaume Poch, amb un Peugeot 206. La parella es situaria líder després del tercer tram, que es va disputar sota una intensa pluja, i en que van aconseguir un marge de 18 segons sobre els seus perseguidors. Angel Bonavida i Anna Tallada, equip del Moto Club Igualada, van finalitzar en la meritòria 5ª posició scratx de l’Open, guanyadors del Open 1 i van ser segons del Trofeu Junior, tot plegat en la seva primera aparició en la Competició després de l’aparatós accident, sense conseqüències físiques, sofert al passat Ral.li Osona.

En la modalitat de Regularitat Súper Sport del MCI Joan Miquel Sanchez i Joan Font, amb el seu Volkswagen Golf GTI, van finalitzar en la 5ª posició de la General i van ser segons del Grup H1, conservant el lideratge al Campionat. Jaume Planell i Daniel Sagués, que van participar a Avià amb el seu Seat 124 van acabar 7ens del Grup H4 en la seva primera participació en aquesta cursa.

La propera prova prevista del Campionat de Catalunya de ral·lis d’asfalt és el Ral·li de Valls, que es disputarà el 10 d’octubre.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Font i Fotografies, Canal FCA.

 

 

Miki Marsol i Llorenç Martin.

Miki Marsol i Llorenç Martin.

 

 

El Peugeot 206 copilotat per l’Igualadí Jaume Poch.

El Peugeot 206 copilotat per l’Igualadí Jaume Poch.

 

 

Angel Bonavida i Anna Tallada amb el renovat Citroën Saxo VTS

Angel Bonavida i Anna Tallada amb el renovat Citroën Saxo VTS

 

 

Joan Miqeul Sanchez i Joan Font a la RSS

Joan Miqeul Sanchez i Joan Font a la RSS

 

 

L’equip del Moto Club Igualada format per Jaume Planell i Daniel Sagués.

L’equip del Moto Club Igualada format per Jaume Planell i Daniel Sagués.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.