Jordi Sala al MX de Malpartida de Caceres

El passat cap de setmana del 21 i 22 de febrer es donava el tret de sortida amb la primera de sis proves puntuables pel Campionat d’Espanya de MotoCross 2015 al circuit “Las Arenas” a Malpartida de Càceres, de les diferents categories. Un circuit impecable, prop de tres mil persones de públic i molt bon ambient.

A la categoria de Mx125 el pilot odenenc de Moto Club Igualada Jordi Sala, constava entre els 38 inscrits a la seva categoria. Aquesta temporada les curses es divideixen en dues jornades, dissabte entrenaments lliures i cronometrats, on en Jordi va obtenir la 7ª posició i una primera màniga que es disputà dissabte a la tarda, on després de sortir en primera posició al final de recta es va veure involucrat en una caiguda amb varis pilots, perdent bastant de temps, ja que van quedar les motos enganxades unes amb les altres, tot i així va poder remuntar acabant la màniga en la 14ª posició. A la jornada de diumenge les coses ja van anar millor, amb una molt bona sortida es posicionava en les posicions capdavanteres, aguantant amb ritme els 20 minuts més dues voltes que dura la màniga i acabant en una molt bona 3ª posició. La suma final dels dos dies 6é classificat.

El proper cap de setmana en Jordi es desplaça a Puerto Lumbreras (Murcia) on es disputa la primera prova del Campionat d’Espanya d’Enduro, modalitat que aquest any també en Jordi seguirà tot el campionat

Agrair al suport d’aquesta nova temporada a l’Ajuntament d’Odena, Moto Club Igualada, Cs grup, Castrol, Ktm, MaquinaMotors, Tuga Active Wear, Joralfran i Salma Competició.

Moto Club Igualada

jordi 2

jordi

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.