Trial 4×4 de Muntanyola

Finalment i després de traslladar la data de la celebració del que va ser l’ultima proba del Campionat de Catalunya de Trial 4×4 per les fortes pluges sofertes a la comarca d’Osona en les darreres setmanes, el passat diumenge dia 19 d’Octubre el Grup 4×4 d’Osona va Organitzar l’ultima proba del Campionat Català 2014. I la cosa no queda nomes així, i es que per lo vist i segons un comunicat previ a la cursa emès pel president d’aquesta Escuderia, el Grup 4×4 d’Osona deixa de ser el promotor d’aquest Campionat per les futures Temporades, i es que els de la Plana de Vic porten mes de 28 anys Organitzant aquest tipus de probes i això i sumat a la conjuntura econòmica actual els ha fet prendre aquesta dràstica decisió.

I no es podien acomiadar d’una altre manera que organitzant impecablement un Trial 4×4 emocionantíssim ja que es decidien els campionats dels dos Grups participants.

D’una banda en el Grup B, reservat per els Vehicles preparats, la victòria de Muntanyola i per tant del Campionat fou per l’Agustí Ros, amb Mercedes G, que amb una targeta amb nomes 35 punts de penalització deixava clar qui mana al Trial 4×4 a Catalunya. Florenci Rius, amb Range Rover V8, finalitzava 3er diumenge amb 48 punts i assegurava així 2ª posició del Campionat, tot i patir una penalització de 5 punts a ultima hora per retard horari a l’ultima zona, que va fer perillar aquesta posició.

Xavier Bargalló i Alfons Margarit, equip del Moto Club Igualada, van aconseguir la segona posició absoluta a Muntanyola i també fiançaven la tercera posició del Campionat Català, completant amb èxit una de les Temporades mes igualades i competitives dels últims anys. Bargalló-Margarit es mostraven al acabar la proba molt satisfets d’aquest 2014 i del rendiment del seu Land Rover Defender 90 i donaven les gracies a tota la gent i sponsors que els han ajudat aquesta temporda.

Al Grup A per als vehicles de sèrie i també amb tot per decidir, les classificacions van acabar amb la victòria i Campionat de Dani Codina amb Jeep Wrangler, seguit d’Anna Emilio amb el seu Mercedes G, segona classificada al Trial i subcampiona a l’absolut i d’Ignasi Casadesús que va ser tercer a Muntanyola. La tercera posició del Campionat per contra fou per Joan Altet, absent en aquest cas a l’ultima proba.

“Cunillaire”, mot pel que es coneix al President del Grup 4×4 d’Osona, s’acomiadava a Muntanyola d’una manera emotiva, agraint la tasca feta desinteressadament pels membres de la seva Escuderia durant tots aquests anys i no descartava ajudar a d’altres Escuderies de cara a les properes Temporades, fet que fa esperonar a tots els aficionats d’aquest esport del motor per tal de no perdre aquesta apassionant especialitat per falta d’Organitzadors en un futur.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Grup 4×4 d’Osona

 

 

 

Com sempre, Bargalló i Margarit donant el màxim espectacle.

Com sempre, Bargalló i Margarit donant el màxim espectacle.

 

 

Fotografia del Podi de Muntanyola.

Fotografia del Podi de Muntanyola.

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari