V Ral.li de Valls

l’11d’octubre es va disputar el V Ral·li Ciutat de Valls, la sisena prova de la temporada de ral·lis d’asfalt. El ral·li era puntuable per la Copa de Catalunya de Ral·lis d’asfalt, per l’Open Catalunya i Trofeu Júnior de Ral·lisprints, la Copa de Catalunya de Regularitat sport i Supersport i el Volant RACC. L’escuderia Costa Daurada, organitzadora de la prova, havia previst un recorregut amb vuit especials, algunes d’elles ben conegudes per ser disputades en sentit contrari en passats Ral·lis Ciutat d’Igualada, com per exemple les dues passades per Querol, Santa Perpètua i Vallespinosa, disputades a la segona i tercera secció. Per altre banda es van innovar els trams de Pedra Alta i Les Pobles disputats en una passada a la primera secció de la cursa.

 

Albert Orriols i Manel Muñoz, amb un Porsche 911 GT3, es van imposar a la proba i van liderar el ral·li des de la primera especial, marcant l’scratx en la meitat dels trams.

La segona posició al ral·li tarragoní va ser per al Mitsubishi EVO X de Sergi Pañella i Laura Camps, que amb tres scratx van plantar cara al Porsche, però van acabar la cursa a 8 segons dels líders. El podi de Valls el van completar José María Martínez i Luka Larrosa, que amb un BMW M3 van acabar a 1 minut i 16 segons dels vencedors.

 

Un equip del Moto Club Igualada va participar en aquesta cursa, el format per Mario Acosta – Jonathan González, que en aquesta ocasió van llogar un Renault clio 16V. Acosta-Gonzalez van finalitzar en la 19ª posició de General i van guanyar la classe 3 tot i haver-se vist afectats per una neutralització al segon tram del dia (Les Pobles) on se’ls hi adjudicava un temps molt superior al seu per sortir inscrits darrera de la copa de promoció Volant Racc, que es disputa amb vehicles mes lents que la resta, fent-los perdre dues posicions a la general per aquest fet.

 

Ivan Martos, copilot del Moto Club Igualada, també va participar en aquesta cursa a la dreta de Jordi Ibarra, amb un Seat Fura en l’apartat de Regularitat Sport, assolint la victòria en el grup H4 en que participaven i acabant tercers de la General de Regularitat.

 

La propera prova prevista del Campionat de Catalunya de Ral·lis és el Ral·li de Tàrrega, sobre terra, que es disputarà l’

1 de novembre

 

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Jaume Soler, Contra Volant Fotografia Racing

 

 

 

Mario i Jonathan amb el seu Renault Clio 16V.

Mario i Jonathan amb el seu Renault Clio 16V.

 

 

Ivan Martos a la dreta de Jordi Iborra.

Ivan Martos a la dreta de Jordi Iborra.

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.