Brillant actuació dels alumnes i monitors de l’Anoia Trial Academy a Castellbell i el Vilar

El passat diumenge 11 de maig es va celebrar la tercera prova del campionat de Catalunya de BikeTrial a Castellbell i el Vilar, un dels BikeTrials clàssics pels que coneixen l’esport, que va comptar amb l’energia i experiència d’en Rafa de la Torre com a organitzador de la prova.
El BikeTrial va constar de 5 zones a 3 voltes, totes elles formades per un terreny combinat de pedres i marga al llarg d’un acollidor riu que té el territori. Els pilots del Moto Club Igualada i monitors de l’Anoia Trial Academy, Jordi Cano i Armand Mollà, van realitzar una molt bona cursa: l’Armand obtenint la 2ona posició a la categoria Elit i el Jordi el 7è lloc a la categoria Minime, tot i que recordem que el Jordi venia de guanyar a la Copa Osona la setmana passada. I d’altra banda, a la categoria Poussin trobem al Marc Marsal i al Quim París amb 1er i 3er lloc, també del Moto Club Igualada i alumnes de l’A.T.A. Ambdós alumnes van acabar la cursa amb força punts de penalització, fet que demostra la complicada prova que van haver d’afrontar i que, no obstant, els dos van poder pujar al podi. Això demostra els aprenentatges que estan fent els alumnes que setmanalment van amb els seus monitors a fer allò que més els agrada: Trial amb bicicleta.

De fet, a la classificació general del campionat de Catalunya d’enguany els alumnes de l’A.T.A. ocupen 4 posicions, tenint en compte el Quim Esteve i el Roc Cervera, que no han participat a totes les proves ja que tot just estan començant a participar en curses. I pel que fa al Marc Marsal i el Quim París, els dos mantenen la 1era i 3era posició de la general del campionat, de manera que els donem molta força per seguir endavant.
Per acabar, comentar que la pròxima cita on podrem veure pilots de la nostra comarca serà el pròxim 18 de maig a Torredembarra, tot i que el dia abans, el 17 de maig, l’Anoia Trial Academy organitza la segona prova de la Copa Anoia (campionat intern de l’escola) a Copons a les 17h. Així doncs, des d’aquí animem a tots els nens i nenes que vulguin provar un esport diferent i molt divertit.

 

Roger Casas, Moto Club Igualada

 

podi dels guanyadors

podi dels guanyadors

 

image (1)

El Bike Trial, una Especialitat espectacular.

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.