L’EQUIP BALSELLS-VIVES 3rs RS1 A LA RESISTENCIA DE MOIÀ

35 equips es van reunir diumenge al Circuit Verde de Moià, on es va disputar la 3a prova del Campionat Català de Resistència Terra. El clima durant la jornada va esdevenir fred des de les primeres hores amb molta humitat, cosa que va fer que el terreny estés força complicat i lliscant. Durant el transcurs de la competició, el terreny va anar a pitjor, creant-se forats al circuit fins acabar en un estat pèssim, (Pedres, roderes, pols,…) Uns contrastos que van fer una carrera d’allò més interessant.

La cursa, tal i com va ser en les anteriors ocasions, va tenir el format de les categories següents: RS1 Senior, RS2 Senior, RS1 Junior, RS2 Junior, RT1 (individual) i Master. Els vencedors de la scratch van ser la parella de pilots d’enduro Marc Solà/Oscar Geebelen, amb un alt nivell de pilotatge respecte els altres participants.

En el marc de la categoria, Jordi Balsell i Marc Vives van córrer en  RS1 Senior on, jugant-se frec a frec la 2ª posició fins a la ultima volta, van quedar 3rs degut a una desafortunada caiguda. Començant amb una bona sortida,  van marcar un bon ritme durant tota la cursa. Malauradament, en Jordi Balsells va patir dues caigudes que els va fer retrasar unes quantes posicions. Però tot i el gran nivell dels participants i l’estat en que es trobava el terreny, van anar remuntant fins al 3rs calaix del podi i essent 4rts scratx.

Destacar l’actuació de Carlos Ferrer, que es va aventurar a córrer la categoria RT1, on aquesta és de caràcter individual, acabant 5è de categoria i 31è scratx.

La pròxima cursa es disputarà a Salomó el 23 de Març.

Moto Club Igualada

podi moia

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.