Un Equip del Moto Club Igualada a la Panda Raid 2014

I es que el proper dissabte dia 8 de Març a la Plaza d’Oriente de Madrid es donarà el tret de sortida d’aquesta peculiar competició solidaria. La Panda Raid es una travessa lineal de 8 dies de durada que transcorre des de Madrid i fins les platges d’Essaouira al ben mig del Marroc.

Reservada per a vehicles de la marca Seat Panda (inclosos els Marbella) de dues o quatre rodes motrius, la proba combina l’esperit aventurer amb l’experiència humana i la duresa dels grans Raids Africans, una combinació que fa que enguany, amb la disputa de la sisena edició, siguin mes de 150 equips inscrits a l’Aventura.

Amb un mínim equipament de seguretat que inclou brúixola, 5l. d’aigua de reserva, tenda de campanya o farmaciola entre d’altres, i una preparació mínima del vehicle per circular per pistes de terra i arena, la Panda Raid es presenta com la millor opció per gaudir d’una experiència al Desert a un preu assequible.

Sense oblidar-se de l’acció solidaria tots els Equips participants han de portar, a mes del seu equipament, un carregament de 20kg en material escolar que repartiran en un punt designat per l’Organització amb la finalitat d’escolaritzar el màxim de nens marroquins possibles.

Josep Maria Balcells i Jordi Lorenzo, equip del Moto Club Igualada, participaran amb el dorsal 85 en aquesta edició a mans d’un Seat Marbella 4×2. L’equip, tot i ser la primera experiència en aquest tipus de probes, espera poder arribar a Essaouria sense patir masses problemes i gràcies a l’ajuda dels seus col•laboradors que son Toyota Naymotor, Alva connectors, Rectifictas Igualada i l’Art de la Llum.

Des del MCI els hi desitgem molta sort i una bona aventura.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

 

 

Josep Mª a l’esquerra i en Jordi Lorenzo a la dreta en la presentació de l’equip.

Josep Mª a l’esquerra i en Jordi Lorenzo a la dreta en la presentació de l’equip.

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.