L’Equip SLN Competició torna a guanyar, aquest cop al 3er Berguedà Clàssic.

I es que els del Moto Club Igualada ja porten dos de dos. En aquesta ocasió i amb motiu del 3er Ral.li de Regularitat Berguedà Clàssic en Joan Salinas i Joan Codinachs, amb el seu Seat 1430 FU, van ser els guanyadors indiscutibles d’aquesta proba de Regularitat reservada per a vehicles Clàssics.

 

La proba, organitzada per Bartesport, va superar la 60ª d’inscrits que van poder recórrer mes d’uns 300 kms totals dividits en 11 trams de Regularitat, dos d’ells tancats al transit, amb sortida i arribada a la Vila de Casserres.

 

Els de SLN Competició van estar acompanyats al podi per l’Eduardo Poveda i Victoria Carrascosa, amb un Golf Gti MK1 (també de SLN Competició) que van finalitzar en segon lloc, i per Quim Vilartarsana i Guillem Buscarons, amb un Renault 5 Copa Turbo, que van acabar tercers.

Salines va ser seguit de prop per un altre equip del Moto Club Igualada, el format per Xavier Rabassa i Daniel Sagues que amb el seu Renault 5 van finalitzar en 5ª posició Scratch amb 29,6 punts de penalització, tant sols 8 mes que l’equip guanyador.

David Jorba i Alex Gómez, amb el seu petit Seat 133, van finalitzar 32ens de General en una jornada on van patir algun problema mecànic al iniciar la proba, que malmetia la seva roda davantera esquerra limitant molt les possibilitats de lluitar per posicions capdavanteres. Mala sort per aquest equip del MCI que al final va tenir el consol de poder finalitzar el Ral.li.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Lluis Guardia, Osona Sports Clàssics.

 

 

Bonica instantània de Salinas- Codinachs

Bonica instantània de Salinas- Codinachs

 

 

Rabassa-Sagues i el seu R5

Rabassa-Sagues i el seu R5

 

 

David Jorba i Alex Gómez al tram de La Costa dels Gats.

David Jorba i Alex Gómez al tram de La Costa dels Gats.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.