CAP DE SETMANA EN DOBLET DE BIKETRIAL PER MARC SEUBA

Dissabte 25 de maig es va celebrar la 4ª prova del Campionat de Catalunya de Biketrial a la localitat de El Vendrell, puntuable per confeccionar la Selecció Catalana per participar en els campionats internacionals.

 

El circuit constava de 5 zones a 3 voltes , amb una interzona llarga, ja que els pilots tenian dues zones artificials en diferents punts de la ciutat i 3 zones naturals en un terreny de roca i pedres soltes.

 

El pilot odenenc del Moto Club Igualada, Marc Seuba, aconseguia pujar al pòdium a la 1ª plaça de la categoria mínime.

 

El diumenge 26 de maig a L´Esquirol- St. M. de Corcó en el marc de la multitudinària pedalada Cabrerés BTT, tenia lloc la prova inaugural de la Copa Catalana Trial´13. Un total de 5 zones repartides entre el village Cabrerés BTT i el camí que porta a la font de l’escudella, han fet les delícies del participants i del nombrós públic assistent. En Marc Seuba va participar en categoria cadet de primer any i aconseguia pujar al podi en la 2º posició.

 

EL VENDRELL (3)

 

EL VENDRELL (2)

 

STA. MARIA CORCO1

 

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari