28é Ral•li Empordà passat per aigua

El passat dissabte dia 25 de maig es va disputar la tercera proba de la temporada de Ral.lis d’Asfalt organitzada per l’Escuderia Baix Empordà. Puntuable amb coeficient 6 per al Campionat Català, a més de la Copa de Catalunya de ral•lis d’asfalt, l’Open Catalunya de ral•lisprints d’asfalt, el Trofeu Júnior de ral•lisprints d’asfalt i el Volant RACC l’Empordà va comptar amb un recorregut de 3 trams a disputar-se dues vegades cadascun amb un ttoal d’uns 57 kms de trams cronometrats.

Amb quasi un centenar d’inscrits Jordi gaig i Alex Astudillo, amb Porsche 911 GT3 van dominar la cursa des del seu inici marcant un fort ritme en els primers trams. Amb la pluja caiguda a la segona secció del dia Gaig va perdre alguns segons en cadascun dels trams, tot i que no suficients per fer-li perillar la primera posició. Segons absoluts va ser la parella formada per Climent Domingo i Joan Venceslao, que amb el seu Mitsubishi EVO X, i la tercera posició de la general del ral•li va ser per a Carles Llinàs, acompanyat en aquesta ocasió per Josep Ramon Ribolleda, també amb Mitsubishi.

Dos equips del Moto Club Igualada van participar en aquesta mítica proba Gironina, d’una banda Joan Morros i Carles Planell, amb Volkswagen Golf GTI, van acabar en una meritòria 24ª posició de general i van ser 2ons en el grup d’Històrics, mostrant-se molt competitius sobre els terrenys mullats.

D’altre banda l’equip del MCI format per Jonathan Gonzalez i Mario Acosta, amb Citroën Saxo VTS i que debutaven en l’especialitat dels Ral•lis dintre del Campionat Open ER, van patir una averia mecànica en la segona passada pel tram B (Els Àngels) just quan anaven situats en la 22ª posició scratch.

Mes representació del Moto Club també va ser present a l’Empordà, on destaquem l’actuació d’en Jaume Poch com a copilot de l’Enric Prats, amb Peugeot 206, que van acabar en la 12 posició de l’Open, o la d’en Raimon Morató que aquest cop seia a la dreta d’en Victor Gomez, amb Fiat Punto, i que van finalitzar en la 18ª posició de General al Campionat de Catalunya.

Enric Ruiz, com va sent habitual, també va ser present a la proba com a Oficial del MCI en qualitat de Delegat Tècnic de la FCA.

La propera prova prevista del Campionat de Catalunya de ral•lis és el Ral•li d’Àger, sobre terra, que es disputarà el 15 de juny.

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Jose Manuel Soriano

Morros, Planell i Ruiz al Podi de sortida.

Gonzalez i Acosta

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.