Tot a punt per la 3ª Matinal 4×4 Ciutat d’Igualada

El proper cap de setmana del 25 i 26 de Maig la secció 4×4 del Moto Club Igualada, encapçalada per Joan Manel Tomàs, organitzarà la 3ª Concentració de vehicles 4×4 a Igualada.

La matinal 4×4 està pensada per compartir una bona estona amb tots els aficionats al 4×4, sense cap ànim competitiu ni lucratiu, senzillament per gaudir de l’afició del tot terreny.

Una de les novetats mes important d’enguany es que la trobada es fa extensa a dos dies, copant així tot un cap de setmana d’activitat 4×4 a Igualada i Comarca.

La trobada tindrà lloc a l’espai verd comprès entre l’avinguda Catalunya i el carrer França, amb mes de 5 hectàrees per desenvolupar l’activitat. L’Horari serà entre les 9:00 hores i fins les 15:00 hores tant de dissabte com diumenge.

Al igual que els altres anys Moto Club Igualada ha preparat un circuit per poder provar aquest tipus de vehicles amb dues variants, una per els vehicles de sèrie per a conductors menys experts i que ideal per iniciar-se en aquest mon del Tot terreny, i una altre per a vehicles preparats, amb un nivell de dificultat mes elevat. Aquesta ultima enguany presenta unes zones mes tècniques que faran gaudir d’alló mes al nombrós públic assistent.

Qualsevol usuari d’aquest tipus de vehicles podrà participar, prèvia inscripció de 20 euros un dia i 30 euros tot el cap de setmana, que a mes dona dret a gaudir d’un esmorzar popular. Els vehicles que hi participin han de presentar un bon estat general de conservament així com portar l’ITV en vigor i la corresponent assegurança de Responsabilitat Civil Obligatòria.

A mes d’altres sorpreses i activitats, a mig dematí es podrà gaudir d’una exhibició de Trial 4×4 a càrrec d’algun dels participants en el Campionat Català. Hi haurà servei de Bar i es podran veure estands d’algunes de les empreses del sector col•laboradores a l’event.

Com a les darreres edicions l’Organització també ha convocat un Concurs Fotogràfic de l’event, obert al públic en general i a on es repartiran premis en metàl•lic a les tres millors fotografies rebudes. Les bases del Concurs així com la resta de l’informació les trobareu a la pagina oficial, la pàgina web del MCI o les diferents reds socials de la Matinal 4×4:

http://www.4x4igualada.com

www.motoclubigualada.com

http://www.facebook.com/3Matinal

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Edició 2012

 

 

MATINAL 1

 

 

MATINAL2

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.