Jordi Balcells i Eduard Vendrell acaben la temporada d’Enduro

Amb la temporada acabada aquests dos joves pilots fan balanç d’una temporada brillant. En 2011 s’estrenaven a la categoria Sènior B 2T, el qual ja van fer uns brillants resultats, però ha sigut el 2012 quan s’han consolidat a la categoria amb un resultat final de 3er estatal i 2on de Catalunya, en el cas del Jordi i 9è i 3er en el cas de l’Eduard.
Un campionat estatal molt complert i dur amb 10 dies de cursa en total i 6 dies en el campionat Català, han exigit que aquests dos pilots treiessin els millors dels mateixos, no poden baixar la guàrdia durant tot l’any.
Dos pilots emmarcats dintre de l’equip AC Baldrich, amb Marc Queraltó i Eduard Roig com a companys, i David Orpí com a cap del mateix, han creat la conjunció perfecte per a poder assolir aquests bons resultats, tot i que les lesions han passat factura a en Marc i en Roig i no han pogut acabar la temporada com haguessin volgut.
Desprès de tot l’any lluitant en la que és una de les millors i més disputades categories del campionat, l’any que ve aquests dos joves pilots es plantegen la possibilitat de fer el salt a la categoria reina de l’Enduro, a Sènior A.
I es que estar al capdavant de la classificació d’aquest esport fent podis regularment no és fàcil. Durant tot l’any han seguit un entrenament específic, tan al gimnàs com als circuits d’entrenament amb la pròpia moto, combinant també la feina que és la que els dóna de menjar. Em de recordar que aquests pilots s’han de franquejar tot el campionat de la seva butxaca, combinant les vacances per anar a les curses i sacrificant molts capricis per invertir-los a la moto.
Amb tot, aquests joves pilots no deixen de plantejar-se nous reptes, i no només com em dit abans l’any que ve volen fer el salt a la categoria reina, sinó que es plantegen el repte de participar en la prova més extrema, dura i internacional d’Enduro existent. Els SIX DAYS INTERNACIONALS d’enduro del 2013 a Sardenya.
Esperem que puguin trobar el finançament per poder assolir amb garanties els seus reptes.
Per últim volen agrair a tota la gent que els ha donat suport durant aquesta temporada, a la professionalitat de l’equip AC Baldrich i l’experiència de David Orpí com a cap d’equip, amb totes les assistències i ajudes que han tingut. Donar gràcies als sponsors Motos Orpí, Cava Rimarts, Pneumàtics Joralfran, Salma, Promaq, GRO i Motor Albet per el seu suport. I com no, a Moto Club Igualada per tot el seu recolzament i ajuda.

AC Baldrich

Edu Vendrell

Edu Vendrell

Jordi Balcells

Jordi Balcells

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.