PODI DE JORDI SALA AL MOTOCROS DE LLEIDA

El passat diumenge es disputava la penúltima prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Motocròs al circuit de “Rufea” a Lleida. Una matinal on el principal protagonista va ser el fort vent i un fred rigorós amb sensació de ple hivern, però tot i així no va ser suficient perquè els pilots sortisin a la pista a donar-ho tot i més, això si, amb molt de compte, ja que el fort vent en ocasions podia desviar els pilots fent els salts del traçat del circuit.
Una vegada més el jove pilot odenenc Jordi Sala del Moto Club Igualada constava inscrit entre els pilots de la categoria cadet mx85. A la tanda d’entrenaments en Jordi aconseguia una meritória 1a posició de la categoria cadet. A la primera màniga efectuant una bona sortida aconsegueix situar-se entre el grup capdavanter de la cursa, quinze minuts tenint una disputada lluita entre el pilots rivals, aconsegueix al finalitzar la màniga una bona segona posició. A la segona màniga, una errada a la sortida, fa que surti en les últimes posicions, llavors tocava remontar i anar avançant rivals, no va ser fácil, amb una mala sortida i dues caigudes s’havia de lluitar per tornar a estar amb el grup capdavanter i poguer optar a pujar al podi, finalment un tercer lloc a la segona màniga li permetia pujar al 3er calaix del podi.
A falta d’una última prova que s’ha de disputar al circuit de Parcmotor a Castellolí, en Jordi actualment és el 3er classificat del Campionat de Catalunya.
El proper cap de setmana en Jordi es desplaçarà a Almenar per participar a l’última prova del Campionat d’Espanya de Mx Promeses.
Agrair la col·laboració al Moto Club Igualada, Castrol, Marsimoto, Joralfran i l’Ajuntament d’Odena.

Jordi sala

Jordi Sala

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.