JORDI VILADOMS SUBCAMPIÓ DEL MON DE RALLYS

Aquesta setmana en Jordi Viladoms es va proclamar Subcampió del Mon de Rallys Cross Country desprès de la disputa de la ultima prova del Mundial a Egipte, concretament al Rally dels Faraons, en que va tornar a pujar al podi. Una ultima cursa en que les dificultats no hi van ser exempts, amb una caiguda que li provocà forts dolors a les costelles i amb un inoportú trencament de motor el qual el va penalitzar en la classificació des de l’inici de la tercera etapa. Tot i això el pilot de Moto Club Igualada i Bordone Ferrari es va sobreposar a les dificultats i va aconseguir remuntar com uns dels grans.
La cursa, que és la ultima prova abans de l’esperat Dakar, serveix per acabar de posar a punt tants equips, com pilots i com les màquines de portaran de cara a la gran cita.
Aquesta vegada, el Rally dels Faraons, va transcorre per les dunes d’Egipte, en que durant sis dies en Jordi va haver de fe front a les altes temperatures, i va haver de lluitar amb els més grans del Dakar per poder estar al capdavant. De fet va començar molt bé tot guanyant la segona etapa i marcant distància amb els seus perseguidors, fins al trencament del motor que li va provocar abans esmentada la pèrdua de potència i la conseqüent caiguda.
Amb aquesta cursa acaba la temporada, pel que fa al Mundial de Rallys Cross Country, amb un excel·lent subcampionat, només superat pel campió, en Marc Coma. Així es demostra que el jove pilot igualadí està en un excel·lent estat de forma, i pot afrontar la gran cita de l’any en plenes garanties per lluitar de tu a tu amb els millors, tot i que la continuïtat de l’equip encara està a l’aire.
Ara toca analitzar la cursa i el motor de la seva muntura per detectar l’errada produïda i solventar les possibles causes del trencament, per tal d’afrontar la següent cita en plenes garanties. D’altre banda també toca acabar la seva preparació física de cara al gener, quan començarà el Dakar d’enguany. Caldrà estar molt atents amb ell, ja que es postula com uns dels pilots que pot desbancar el binomi Coma-Despres, els quals s’han emportat les ultimes edicions.

Jordi Bòria i Taixé
Moto Club Igualada
A la fotografia: Jordi Viladoms

Fotografia: Pep Segalés

Jordi Viladoms

Jordi Viladoms

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.